Dobra to, że mnie te reklamy w telewizji dobijaja to juz jedno...ale jak widze reklame...Laura Colt...i sztyft pod skrzydło"Lejdi spic tik"<no mam nadzieje ze wiecie o co chodzi> to mnie szlak trafia...albo reklama...wody mineralnej...jak babka siedzi i rusza palcami u nóg...a potem jej sie kucyk kreci...nie no pytań nie mam...skad oni biora pomysły na te reklamy...a wy co o tym sadzicie...czy jest jakas reklama co was do białej goraczki doprowadza
_________________ ...:::.. Look into my eyes–you will see what you mean to me ...:::..
Mnie tam bardziej wqrza reklama Herbal cośtam... Kobieta dostaje orgazmu przy myciu włosów podchodzi jej facet który na głowie ma mniej niż niemowlak, a ona do niego "Jesteś gotowy?". Przepraszam do czego ma być gotowy? Do mycia włosów? Chyba na jajkach....
_________________ "... Out of the silent planet We are...."
"Of all the things I`ve lost I miss my mind the most"
Wysłany: 2005-06-12, 09:02
Ja niektóre reklamy bardzo lubie np nowa reklama Sprite no poprostu jest tak głupia że aż śmieszna, tak samo jest z Plusem.
Najbardziej nienawidze reklam różnych proszków do prania i jakiś wybielaczy typu Vanish (jak to sie tam pisze). Robią jakiś wjazd na chate piorą ubrania i potem teks babki "Ach wystarczy mi Vanish" no poprostu masakra nienawidze tego
_________________ - Jakie założenie masz
- Proste!! Walczyć i wygrywać
Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2005-06-12, 10:24
Paszczak000 napisał/a:
To w sumie tak jak ja. W TV nie ma ciekawych rzeczy. Jeśli już coś ogladam to tylko Discovery Channel Tam zawsze jest coś ciekawego
ja ogladam w niedziele na dobre i na zle, pensjonat pod roza,( ) a w tygodniu nie mam czasu. a jak juz to jak sa reklamy to ide sikac bo przeciez ile mozna czekac az sie skoncza.. jeszcze 5 minut przed koncem filmu..
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
Mnie denerwuje strasznie reklama, co siedzi starsza kobieta i jakiś facet w restauracji i gadają o renegocjacji.
A pozatym na TVN reklamy nie są tak długie jak na polsacie, czasami nawet aż za krótkie.
reklamy sa potrzebne... fakt ze niektore sa beznadziejne ale trzeba sie jakos reklamowac. wlasnie glupota reklam tak nam zapada w pamiec tak samo jak reklamy ktore nam sie podobaja. mnie osobiscie bardzo denerwuje reklama (nie pamietam jakiego batona chyba) co dziewczynie na twarzy jakies mazgaje zaczynaja sie wylaniac... tragiczna, lacznie z muzyczka...
Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2005-06-12, 16:41
bobcio napisał/a:
reklamy sa potrzebne... fakt ze niektore sa beznadziejne ale trzeba sie jakos reklamowac. wlasnie glupota reklam tak nam zapada w pamiec tak samo jak reklamy ktore nam sie podobaja. mnie osobiscie bardzo denerwuje reklama (nie pamietam jakiego batona chyba) co dziewczynie na twarzy jakies mazgaje zaczynaja sie wylaniac... tragiczna, lacznie z muzyczka...
hehe ja tej reklamy do tej pory nie rozumiem
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
hehe ja tej reklamy do tej pory nie rozumiem
beznadziejna jest niesamowicie.... a o co tam chodzi to ja tez nie wiem
Fucktycznie są beznadziejne i dlatego ich nie oglądam... przełączam na Discovery jak sie pojawiają więc nawet nie wiem co też nowego w tej materii wymyślili (i nie chce chyba wiedzieć)
a tak w sumie to najbardziej mi sie podobała (i to nie ze względu na głupote ale śmiszny pomysł) reklama AnimalPlanet z tą fazą o zaskoczonym włamywaczu i "Beware of everything!"
_________________ "And you run and you run to catch up with the sun but it's sinking
Racing around to come up behind you again.
The sun is the same in a relative way but you're older,
Shorter of breath and one day closer to death."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum