Ostatnio się dowiedziałem, że w parkach śmierdzi... no może na Zdrowiu, ale tylko na początku bo tam jest zoo..... ale żeby w każdym parku śmierdziało... jak sądzicie?
Ja tam nie wiem, po parkach raczej nie chodze, wole lasy A jedyny park, jaki teraz mi przychodzi na mysl wcale nie smierdzi
_________________ :serce: Święta chwila ta niechaj święci się, święta moja łza na koszuli Twej, święty taniec mój i gołębia śpiew, święta zwykłość dnia, bo znalazłam Cię...
Hehe, dobre w parkach śmierdzi . No przy zdrowiu to moze troche zalatuje, ale mozna zoo omijać . Ja mieszkam kawałek po drugiej stronie zdrowia i u mnie nie czuć.
ostatnio czesto bywam w parkach i jakos niezauwazylem zeby smierdzialo
fajnie jest tak sobie z ksiazeczka pare godzin posiedziec albo z browarkiem sie poopalac w parku
ale ta ksiazeczka to chyba tylko po to zeby ją sobie potrzymac co?
to jest wyzwanie!!
ja kocham książki!! uwielbiam czytać książki(no prócz "Chłopów Reymonta")!! czemu moiwisz ze tylko je biore do potrzymania... do trzymania mam cos innego
Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2005-05-25, 06:26
Sosnik napisał/a:
Patrycja napisał/a:
Sosnik napisał/a:
ostatnio czesto bywam w parkach i jakos niezauwazylem zeby smierdzialo
fajnie jest tak sobie z ksiazeczka pare godzin posiedziec albo z browarkiem sie poopalac w parku
ale ta ksiazeczka to chyba tylko po to zeby ją sobie potrzymac co?
to jest wyzwanie!!
ja kocham książki!! uwielbiam czytać książki(no prócz "Chłopów Reymonta")!! czemu moiwisz ze tylko je biore do potrzymania... do trzymania mam cos innego :wink:
a Ty Pati nie czytasz w parkach ksiazek??
wy tam wszyscy wszystko kojarzycie tylko z jednym?
w parku nie czytam bo tam śmierdzi ja czytam w swoim łóżeczku..
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum