Mam te reklamy od dawnaq na kompie, tylko ze tam jest do kazdej inna muzyka, przez co duzo lepiej sie ogląda.
Świetne reklamy, powinni taqki epuszczać w tv, moze by do ludzi dotarły.
Mam te reklamy od dawnaq na kompie, tylko ze tam jest do kazdej inna muzyka, przez co duzo lepiej sie ogląda.
Dokładnie. Jakiś czas temu już je oglądałem. Jednak teraz pojawiły się ponownie na Wykopie jako całość. Zdecydowanie lepiej się je ogląda osobno i bez tego podkładu oraz wstawek. Pisałem o tym na Wykopie.
Gutek napisał/a:
Świetne reklamy, powinni taqki epuszczać w tv, moze by do ludzi dotarły.
Nasza TV się na pewno na to nie zgodzi. One pasują bardziej do kanału Discovery.
No, niezgodzą sie napewno, bo nawet jeśliby się zgodziły, to zaraz by były protesty od 'mocherow' , matek dzieci i innych ludzi, ze reklamy zbyt drastyczne.
Ja moge szczerze powiedzieć , że te reklamy do mnie przemawiają, a te co w tv widziałem (jak jeszcze miałem telewizor), to nieprzypominam sobie, żeby jakas na mnie wpłynęła w taki sposób jak te.
No, niezgodzą sie napewno, bo nawet jeśliby się zgodziły, to zaraz by były protesty od 'mocherow' , matek dzieci i innych ludzi, ze reklamy zbyt drastyczne.
Niestety.... a szkoda. Pozostaje nam Wykop i YouTube.
Widziałem już kiedyś te reklamy, naprawdę dają do myślenia... Najdziwniejsze było to że jak jechałem ze znajomymi do Krakowa autami to dzień przed wyjazdem obejrzałem ten filmik i cała drogę byłem taki uważny jak nigdy w życiu
Pomogła: 3 razy Dołączyła: 26 Cze 2008 Posty: 30 Skąd: Polska
Wysłany: 2008-09-03, 07:40
an0n1m napisał/a:
Widziałem już kiedyś te reklamy, naprawdę dają do myślenia... Najdziwniejsze było to że jak jechałem ze znajomymi do Krakowa autami to dzień przed wyjazdem obejrzałem ten filmik i cała drogę byłem taki uważny jak nigdy w życiu
Podobne dające do myślenia reklamy już pokazywali w TVP ( młody człowiek spieszy się na spotkanie, dodaje gazu.. następna scena pokazuje jak puka do drzwi, które okazują się być wiekiem trumny...), ale ciągle ich za mało.
Dla mnie najdziwniejsze jest to, dlaczego ciągle prawo jest tak pobłażliwe dla tych, którzy przez własną głupotę i niefrasobliwość są przyczyną cierpień i śmierci innych, mam tu głównie na myśli prowadzących w stanie nietrzeźwym. Przecież dożywotnie odebranie prawa jazdy ograniczyłoby ten proceder w znacznym stopniu. Komu zatem zależy, żeby tak nie było?...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum