Hey! Mam pytanie...czy na tym forum tylko ja mam 14 lat? Czemu wszyscy mają po 20! Może się znajdzie jakaś osoba, która jest w moim wieku... Czuję się tu trochę samotnie...i niepotrzebnie tutaj...
Pomógł: 4 razy Wiek: 22 Dołączył: 31 Maj 2007 Posty: 392 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-03-21, 22:12
Bzdury gadasz. To, że masz 14 lat nic nie świadczy. Jeżeli wykażesz się inwencją i logicznym myśleniem, to nikt nie pomyśli, że masz tyle latek. Do tego ślicznie rysujesz i to jest ważne. Radzę iść w kierunku profilu plastycznego, albo grafika
Spokojnie, przygarniemy cię, prawda chłopaki
_________________ Chwytaj Miecz i Komercyjne Oprogramowanie Siecz.
Olbi dobrze mówi Ludzi umiejących coś ładnego narysować nigdy za wiele A wiek nie ma tu raczej żadnego znaczenia a i nie wszyscy mają 20 lat ja mam mniej a jak zaczynałem miałem jeszcze mniej
Bo on był hakier a ja się na forum wtedy udzielałem
TO też się nie wypowiem ale powiem że mi to nie przeszkadza i w sumie sądzę że spożytkujesz dobrze wiedzę tutaj nabytą. Bo może nie jesteśmy normalni ale na pewno nie jesteśmy źli.
_________________ --==Nie ma to jak życie==--
:>
Peace
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum