Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2005-06-06, 19:54
aShAnTi napisał/a:
Patrycja napisał/a:
Paszczak000 napisał/a:
2. Spotkanie. Jakiś pewnie ciepły weekend by Pati przyjechała. Do ustalenia na GG
o tak
jak fajnie, że o mnie myślicie..
chociaż w sumie w tym tygodniu po 17 czerwca to ja moge przyjechac codzennie..
czekam na was z utesknieniem...Waness także... pozna wkońcu wuja Paszczaka i ciotke Pati...szczegóły na gg...tak tak świete słowa
hmm ale czy my nie rozmawiamy o tym żebys to ty przyjechala?
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
szczęśliwa z A.
aShAnTi [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-07, 12:43
Patrycja napisał/a:
aShAnTi napisał/a:
Patrycja napisał/a:
Paszczak000 napisał/a:
2. Spotkanie. Jakiś pewnie ciepły weekend by Pati przyjechała. Do ustalenia na GG
o tak
czekam na was z utesknieniem...Waness także... pozna wkońcu wuja Paszczaka i ciotke Pati...szczegóły na gg...tak tak świete słowa
hmmm rozmawiamy ogolnie o przyjeździe wiesz jak ja sie pojawie< zreszta nie wiem nawet kiedy...:(> bo bede bez Waness a tak...ona was tez chce poznac:*
Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2005-06-07, 14:47
aShAnTi napisał/a:
Patrycja napisał/a:
aShAnTi napisał/a:
Patrycja napisał/a:
Paszczak000 napisał/a:
o tak
hmmm rozmawiamy ogolnie o przyjeździe wiesz jak ja sie pojawie< zreszta nie wiem nawet kiedy...:(> bo bede bez Waness a tak...ona was tez chce poznac:*
nie stać mnie
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum