Wiec mam pytanie do forumowych kobietek...jako, że jestem panna ...ale mam bejbi...to nie wypada mi isc do ślubu w białej sukni i z welonem< to juz wogóle odpada> więc co proponujecie...wszelkie dodatki tez bierzcie pod uwage< no bo perły na szyje...to juz wogóle kapa i odpada>
po 1 to szok.. ty będziesz miała ślub?
otwiera mi sie tylko 1 i ostatnia.. z tych dwoch gdybym miala wybierac to 1.
ale.. nie podobaja mi sie.. tzn. ladne są ale ja nie lubie takich.. za duze jakies..
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
szczęśliwa z A.
aShAnTi [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-03, 22:04
kione napisał/a:
ta pierwsza mi sie podoba ....jest ładana..taka delikatna, ostatnia jak dla mnie troszke zbyt.... druciasta a dwie środkowe nie chcą mi sie wł.
po 1 to szok.. ty będziesz miała ślub?
otwiera mi sie tylko 1 i ostatnia.. z tych dwoch gdybym miala wybierac to 1.
ale.. nie podobaja mi sie.. tzn. ladne są ale ja nie lubie takich.. za duze jakies..
.....poprawiłam stronki teraz wszystkie wchodza...co do slubu...no Pati bez powodu nie szukam swietnej kiecki
[ Dodano: 2005-06-03, 23:09 ]
Patrycja napisał/a:
aShAnTi napisał/a:
kione napisał/a:
ta pierwsza mi sie podoba ....jest ładana..taka delikatna, ostatnia jak dla mnie troszke zbyt.... druciasta a dwie środkowe nie chcą mi sie wł.
czemu one takie długie te tyły mają? czy to tylko na zdjeciu tak wyglada?
nie maja takie tyły a mnie sie to podoba ale jakie jest wasze zdanie jakie dodatki....i wogóle..a obraczki ze wzorkiem czy bez ...i czy pasuje miec zamiast welonu diadem na głowie
Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2005-06-03, 22:31
e nie podobaja mi sie te tyły, ale jak tobie sie podobaja to dobrze.
no pewnie, że pasuje diadem, ja osobiście wole to niż welon.
obrączki ja bym wziela bez wzorkow..
a jaki kolor sukienki bedzie?
mi sie kremowe podobaja..
a kiedy slub?
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
szczęśliwa z A.
aShAnTi [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-03, 22:49
Patrycja napisał/a:
e nie podobaja mi sie te tyły, ale jak tobie sie podobaja to dobrze.
no pewnie, że pasuje diadem, ja osobiście wole to niż welon.
obrączki ja bym wziela bez wzorkow..
a jaki kolor sukienki bedzie?
mi sie kremowe podobaja..
a kiedy slub?
....slub w pzryszłym roku miedzy czerwcem a sierpniem ...kłócimy sie troszke o date werdykt ma zapasc jak moj Romeo wróci z Niemiec
Kione ma racje pierwsza jest sliczna,delikatna i oryginalna,reszta odpada.Zobacz jeszcze suknie w ROMANTICE rog Kilinskiego i Pilsudskiego tam sa sliczne i delikatne ale maja swoja cena jednak w tym wyjatkowym dniu trzeba wygladac poprostu wyjatkowo
[ Dodano: 2005-06-04, 21:20 ]
Hmmmm dodatki delikatne i do tej sukienki cos slicznego zlotego ale delikatnego , diadem ...hm niewidzialam jeszcze ale moze byc,Obraczki.......ja bym chciala z bialego zlota teraz jest taki trudny wybor,wszystko jest sliczne
Malwinko aShAnTi nie jest z łodzi więc Twoje wskazówki gdzie co kupić nie będą zbyt przydatne
aShAnTi 1 sukienka jest najlepsza
aShAnTi [Usunięty]
Wysłany: 2005-06-05, 09:58
kione napisał/a:
Malwinko aShAnTi nie jest z łodzi więc Twoje wskazówki gdzie co kupić nie będą zbyt przydatne
aShAnTi 1 sukienka jest najlepsza
Kobietki kochane dziękuje... ...ja się wacham pomiędzy 1 a 3...i jestem w stanie pojechac do Łodzi po te suknie aby je przymierzyc hmmm amoze Panowie dodadzą swoje 3 grosze...:>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum