Tylko włąsnie...wieksość chłopów łazi z umalowanymi na MAXA dziwojami...czy wy teraz tego tak potrzebujecie
Chciałam take poruszyć temat MESKICH trendów :: dlaczego łazicie w przecieranych spodniach, kurtkach itp...i ten żel...chdzie wasze włski miekkie i tłuste Tylko kobiet trza sie czepiać za to iż maja sentymen to RÓŻU
I tutaj troszke sie zawiodlam... myslalam ze ktos napisze ze ludzi nie ocenia sie po wygladzie... Dla mnie "rozowe lalki" czy "napakowani żigolaki" to zwykli ludzie... przeciez to oni sie tak ubieraja... im sie to podoba. fakt ze sama komentuje takie osoby ale tylko na potzreby wlasne :D:D:D Nie jest to na tej zasadzie ze widzac jakas panienke w mini na szpilkach, wymalowana jak ... mowie ze ja z nia nie bede gadac bo wyglada jak pani z za rogu czy inne... Nie... Rownie dobrze moge powiedziec ze nie lubie jak to mowia "czarnuchow". Nie lubie tego stylu ubierania a nie ludzi. Mam dobrego kolege ktory zeluje wlosy, chodzi w obcislejszych koszulkach i w spodniach ktore na jego tyleczku wygladaja super I tez niby ktos powie ze gej... bo tak sie ubiera... GOWNO PRAWDA Ja czasami lubie sie ubrac w adidasy, szersze spodnie i bluze, ale czesto tez chodze w butach na obcasie(niskim, bo moje nogi nie przystosowane sa do butow na wysokim obcasie) i w spodniczce (fakt tylko latem) i tez ktos moze powiedziec ze zmieniam wiecznie styl bo jestem taka i taka... KAzdy wybiera to w czym czuje sie dobrze i ok. Dlatego nie oceniajmy ludzi po wygladzie
aShAnTi [Usunięty]
Wysłany: 2005-05-26, 10:48
bobcio napisał/a:
I tutaj troszke sie zawiodlam... myslalam ze ktos napisze ze ludzi nie ocenia sie po wygladzie... Dla mnie "rozowe lalki" czy "napakowani żigolaki" to zwykli ludzie... przeciez to oni sie tak ubieraja... im sie to podoba. fakt ze sama komentuje takie osoby ale tylko na potzreby wlasne :D:D:D Nie jest to na tej zasadzie ze widzac jakas panienke w mini na szpilkach, wymalowana jak ... mowie ze ja z nia nie bede gadac bo wyglada jak pani z za rogu czy inne... Nie... Rownie dobrze moge powiedziec ze nie lubie jak to mowia "czarnuchow". Nie lubie tego stylu ubierania a nie ludzi. Mam dobrego kolege ktory zeluje wlosy, chodzi w obcislejszych koszulkach i w spodniach ktore na jego tyleczku wygladaja super I tez niby ktos powie ze gej... bo tak sie ubiera... GOWNO PRAWDA Ja czasami lubie sie ubrac w adidasy, szersze spodnie i bluze, ale czesto tez chodze w butach na obcasie(niskim, bo moje nogi nie przystosowane sa do butow na wysokim obcasie) i w spodniczce (fakt tylko latem) i tez ktos moze powiedziec ze zmieniam wiecznie styl bo jestem taka i taka... KAzdy wybiera to w czym czuje sie dobrze i ok. Dlatego nie oceniajmy ludzi po wygladzie :)
Święte słowa...ja uwielbiam wysokie obcasy...chodze w takich butkach od 5 lat...mini tylko latem albo na imprezke...i co czy to oznacza ze jakas "pusta lala" jestem??"Różowa landryna" ...hmm mozna mnie tak odebrac bo mam joba na rózowe ubranka...ale jestem normalną dziewczyną która nosi to co lubi...zadna kurewka za rogu...eh..Mój facet żeluje włoski bo mi sie to podoba ...hmmm nie przesadzajmy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum