Forum otwartych umysłów
Forum dla wszystkich i o wszystkim, a zwłaszcza dla tych co mają otwarty umysł.

| FAQ |  Szukaj |  Użytkownicy |  Grupy |  Mapa Google |
| Rejestracja |  Zaloguj |  Album |

Poprzedni temat «» Następny temat
teraz o panach :)
Autor Wiadomość
bobcio :) 
Bobek

Znak zodiaku:
skorpion

Wysłany: 2005-05-25, 13:07   teraz o panach :)

Cytat:
Tylko włąsnie...wieksość chłopów łazi z umalowanymi na MAXA dziwojami...czy wy teraz tego tak potrzebujecie
Chciałam take poruszyć temat MESKICH trendów :: dlaczego łazicie w przecieranych spodniach, kurtkach itp...i ten żel...chdzie wasze włski miekkie i tłuste Tylko kobiet trza sie czepiać za to iż maja sentymen to RÓŻU

właśnie!! ten wasz żel na włosach....

Sosnik 
Mała Mi
ganchos Sośnikos :]

Znak zodiaku:
bliznieta

Wysłany: 2005-05-25, 14:27   

mnie sie to wszystko nie dotyczy :P

~Qrczak 
Muminek
!! HOKAGE !!

Znak zodiaku:
lew

Wysłany: 2005-05-25, 15:29   

nie używam żelu ^_^

Rider_0 
Mała Mi

Znak zodiaku:
panna

Wysłany: 2005-05-25, 16:48   

Żel jest mi obcy, wole krótko obciete włosy hehehe a co do ubrań no to poprzecieranych też nie mam :!:

p01ss0n 
Buka
Tańczący z winami

Znak zodiaku:
koziorozec

Wysłany: 2005-05-25, 18:42   

Ja tam nie rozumiem ani różowych panienek ani napompowanych żigolaków o cieniutkim głosiku ew. przypakowanych bezmózgich niedźwiadkow.

"Of all the things I`ve lost I miss my mind the most"

Ozzy Osbourne

Paszczak000 

Znak zodiaku:
panna

Zaproszone osoby: 54
Wysłany: 2005-05-25, 20:31   

Oceń sama:
http://www.paszczak.camels.aplus.pl/omnie.html
http://thecamels.org/foru...l.php?user_id=2

Są ludzie i cała reszta, która lubi zwrócić na siebie uwagę, albo kieruje się modą i nie ma własnego stylu....komercha i globalizacja.... żenda

Patrycja 

Znak zodiaku:
wodnik

Pomogła: 10 razy
Wysłany: 2005-05-25, 21:12   

Kiedyś gadałam z chłopakiem:
-Co powiesz na to, żebym zaczął ubierać się jak pedał?
-No dobram to ja jak dziwka.
-Fajnie, będziemy wyjątkową parą.

Facet to musi być facet..
Kobieta to musi być kobieta.. a nie różowa landrynka..
A jak kto to rozumie to już nie wiem..

szczęśliwa z A.

~Qrczak 
Muminek
!! HOKAGE !!

Znak zodiaku:
lew

Wysłany: 2005-05-26, 09:39   

amen ^_^

bobcio :) 
Bobek

Znak zodiaku:
skorpion

Wysłany: 2005-05-26, 09:40   

I tutaj troszke sie zawiodlam... myslalam ze ktos napisze ze ludzi nie ocenia sie po wygladzie... Dla mnie "rozowe lalki" czy "napakowani żigolaki" to zwykli ludzie... przeciez to oni sie tak ubieraja... im sie to podoba. fakt ze sama komentuje takie osoby ale tylko na potzreby wlasne :D :D:D:D Nie jest to na tej zasadzie ze widzac jakas panienke w mini na szpilkach, wymalowana jak ... mowie ze ja z nia nie bede gadac bo wyglada jak pani z za rogu czy inne... Nie... Rownie dobrze moge powiedziec ze nie lubie jak to mowia "czarnuchow". Nie lubie tego stylu ubierania a nie ludzi. Mam dobrego kolege ktory zeluje wlosy, chodzi w obcislejszych koszulkach i w spodniach ktore na jego tyleczku wygladaja super :P I tez niby ktos powie ze gej... bo tak sie ubiera... GOWNO PRAWDA :D Ja czasami lubie sie ubrac w adidasy, szersze spodnie i bluze, ale czesto tez chodze w butach na obcasie(niskim, bo moje nogi nie przystosowane sa do butow na wysokim obcasie) i w spodniczce (fakt tylko latem) i tez ktos moze powiedziec ze zmieniam wiecznie styl bo jestem taka i taka... KAzdy wybiera to w czym czuje sie dobrze i ok. Dlatego nie oceniajmy ludzi po wygladzie :)

aShAnTi
[Usunięty]

Wysłany: 2005-05-26, 10:48   

bobcio :) napisał/a:
I tutaj troszke sie zawiodlam... myslalam ze ktos napisze ze ludzi nie ocenia sie po wygladzie... Dla mnie "rozowe lalki" czy "napakowani żigolaki" to zwykli ludzie... przeciez to oni sie tak ubieraja... im sie to podoba. fakt ze sama komentuje takie osoby ale tylko na potzreby wlasne :D :D:D:D Nie jest to na tej zasadzie ze widzac jakas panienke w mini na szpilkach, wymalowana jak ... mowie ze ja z nia nie bede gadac bo wyglada jak pani z za rogu czy inne... Nie... Rownie dobrze moge powiedziec ze nie lubie jak to mowia "czarnuchow". Nie lubie tego stylu ubierania a nie ludzi. Mam dobrego kolege ktory zeluje wlosy, chodzi w obcislejszych koszulkach i w spodniach ktore na jego tyleczku wygladaja super :P I tez niby ktos powie ze gej... bo tak sie ubiera... GOWNO PRAWDA :D Ja czasami lubie sie ubrac w adidasy, szersze spodnie i bluze, ale czesto tez chodze w butach na obcasie(niskim, bo moje nogi nie przystosowane sa do butow na wysokim obcasie) i w spodniczce (fakt tylko latem) i tez ktos moze powiedziec ze zmieniam wiecznie styl bo jestem taka i taka... KAzdy wybiera to w czym czuje sie dobrze i ok. Dlatego nie oceniajmy ludzi po wygladzie :)
Święte słowa...ja uwielbiam wysokie obcasy...chodze w takich butkach od 5 lat...mini tylko latem albo na imprezke...i co czy to oznacza ze jakas "pusta lala" jestem??"Różowa landryna" ...hmm mozna mnie tak odebrac bo mam joba na rózowe ubranka...ale jestem normalną dziewczyną która nosi to co lubi...zadna kurewka za rogu...eh..Mój facet żeluje włoski bo mi sie to podoba ...hmmm nie przesadzajmy :wink:

Odpowiedz do tematu