Forum otwartych umysłów
Forum dla wszystkich i o wszystkim, a zwłaszcza dla tych co mają otwarty umysł.

| FAQ |  Szukaj |  Użytkownicy |  Grupy |  Mapa Google |
| Rejestracja |  Zaloguj |  Album |

Poprzedni temat «» Następny temat
To sen czy jawa?
Autor Wiadomość
w@rrior 
Bobek

Znak zodiaku:
strzelec

Wysłany: 2005-04-10, 22:41   To sen czy jawa?

Na wstepie pragnalbym bardzo serdeczxnie podziekowac koledze Rybie (jezeli moge tak do Ciebie mowic :) ) za Wielka przysluge! Kurcze czulem sie jak w filmie hackerskim :D Poprosilem Paszczaka o pomoc w sprawie mojej pieknookiej :) Szwedalismy sie tu i owdzie[przez cala droge chyba dowiedzialem sie wszystkiego o Kione, bo Paszczak o niczym innym nie gadal :P ], az doszlismy do jej bloku (bloku pieknookiej :P ), a ze niedaleko mieszka Ryba to do niego wdepnelismy :) Na poczatku byly jaja bo domofon nie dzialal, wiec przeszlismy dookola bloku przed Balkon. Swiecilo sie swiatlo wiec wiedzielismy ze ktos jest w srodku. Wpadlem na genialny pomysl ze mozeby tak zawrzeszczec :P Paszczak popatrzal na mnie jak na ufoludka z planety Crazy i postukal sie w czolo, ale ze nie wpadl na lepszy pomysl to rzucilismy czyms w rodzaju monety [nie wiem co to bylo :D ] aby wylosowac czy krzyczymy czy nie [nie wypadalo sie wydzierac bo ciemno bylo, nie mniej jednak przed cisza nocna, ponad godzine].. Wypadlo na NIE. Zrezygnowani obeszlismy spowrotem i juz mielismy wracac do domu kiedy ktos podszedl do drzwi i otworzyl je [sasiad zapewne] Niepostrzezenie wkradlismy sie za nim :mg: i do Ryby :)
Potem bylo zabawnie bo Paszczak i Ryba gadali ciagle o rzeczak, ktorych ludzkie uszy nie slyszaly :D Nawet nie potrafie przyblizyc co dopiero o powtorzeniu ;] Pamietam ze cos tam ktos kompilowal nie kompilowal... cholera wie... ;] A potem zaczal sie scenariusz z pewnego filmu o hackingu.. :D Namierzanie :P Tysiace telefonow, tauzeny kartek, krotka pilka i..... yea MAMY CIE! Telefon namierzony. Nawet Kevin gdyby to zobaczyl, zlaklby sie :D

Wielkie dzieki, jestem twoim dluznikiem Ryba :)

kione 
Ryjek

Znak zodiaku:
lew

Wysłany: 2005-04-10, 22:51   

cieszymy się razem z Tobą.....tylko...czy uda Ci się przemóc i zrobić ten pierwszy krok...

...fajnie, że poznałeś historie mojego życia :P :)

p01ss0n 
Buka
Tańczący z winami

Znak zodiaku:
koziorozec

Wysłany: 2005-04-10, 23:00   

Nie ma sprawy, zawsze do usług.
Mam nadzieję, że się przyda :wink:

P.S. Oczywiście, że możesz mówić mi Ryba. W końcu poisson po francusku to nic innego :lol:

"Of all the things I`ve lost I miss my mind the most"

Ozzy Osbourne

Paszczak000 

Znak zodiaku:
panna

Zaproszone osoby: 54
Wysłany: 2005-04-11, 11:19   

w@rrior, na nas hackerów z thecamels.org możesz liczyć a nasze usługi dla przyjaciół i Rainbow Team są udostępniane na licencji GPL. To co się wczoraj wydarzyło to mały sniffing połączony z socjotechniką, gdzie w tle całego procesu działała kompilacja "nowej znajomości". Teraz klawiaturkę przejmujesz Ty i do Ciebie należy wykonanie jakiegoś ładnego zapytania SQL do serwera "pieknooka". Nie staraj się robić odrazu ataku BruteForce albo DOS bo możesz otrzymać 406 - Not Acceptable. Proponowałbym też wysłać jakieś pakiety o sobie. Wtedy unikniesz 401 -Unauthorized. My postaramy się wysnifować jeszcze kilka pakietów. Po dłuższym czasie dostępu zobaczysz na jej oczkach 202 - Accepted ;)

Życzymy udanego łamanie kolejnych zabezpieczeń :)
BTW
p01ss0n - napraw domofon sobie :D I jakbyś mógł.... to ten telefon do Karoliny Linux bym poprosił, albo chociaż GG. :D :D Może ma jakieś Pingwinki co nie ma w mojej kolekcji :)
Kione - tia... Zrobi ten pierwszy krok. Ja i Ryben się o to postaramy :) Wkońcu ja zrobiłem pierwszy krok :P :P

aShAnTi
[Usunięty]

Wysłany: 2005-04-11, 12:51   

No ładnie teraz wszystko zależy od Ciebie:) trzymam kciki i zycze powodzenia:)

Merry 
Buka

Znak zodiaku:
bliznieta

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 2005-04-11, 13:04   

aShAnTi napisał/a:
No ładnie teraz wszystko zależy od Ciebie:) trzymam kciki i zycze powodzenia:)

również przyłaczam sie :wink:

~Qrczak 
Muminek
!! HOKAGE !!

Znak zodiaku:
lew

Wysłany: 2005-04-11, 16:59   

ja znam dużo łatwiejsze sposoby ale już niech Ci będzie ^_^

Jacu$ 
Ryjek

Znak zodiaku:
wodnik

Wysłany: 2005-04-11, 19:18   

w@rrior wrote:
Cytat:
Poprosilem Paszczaka o pomoc w sprawie mojej pieknookiej

A ja myślałem, że tylko dziewczyny tak robią, że jak idą zapolować na nowego chłopaka to zabierają dla towarzystwa brzydszą koleżankę.

No dobra, to był tylko żart :D

Cytat:
przez cala droge chyba dowiedzialem sie wszystkiego o Kione, bo Paszczak o niczym innym nie gadal

A coś Ty myślał? Nigdy nie byłeś zakochany? Powiem Ci coś ale pod warunkiem, że nie powtórzysz Paszczakowi:
Jak poznałem Agatkę to wkrótce po tym wyjechałem do szkoły, do Legionowa (wiesz, człowiek uczy się całe życie). Jak wracałem do domu to zabrałem do autka koleżankę i dwóch kolegów by nie robić pustych przelotów. W trasie gadałem tylko o mojej nowej dziewczynie a całe towarzystwo słuchało z zapartym tchem. Gdy skończyłem opowiadać wszyscy zdziwiliśmy się, że zamiast do Łodzi to zbliżamy się do Poznania.
A ja miałem wtedy dwa razy więcej lat niż Paszczak :oops:

------------------------------------------------

Jacu$

w@rrior 
Bobek

Znak zodiaku:
strzelec

Wysłany: 2005-04-11, 20:47   

Ciekawa historia :) Musisz miec niezle gadane :) Dzieki wsyztskim za te cieple posty, jutro powiem jej czesc <rotfl> :D :D:D

kione 
Ryjek

Znak zodiaku:
lew

Wysłany: 2005-04-11, 20:49   

test napisał/a:
w@rrior wrote:
Cytat:
Poprosilem Paszczaka o pomoc w sprawie mojej pieknookiej

A ja myślałem, że tylko dziewczyny tak robią, że jak idą zapolować na nowego chłopaka to zabierają dla towarzystwa brzydszą koleżankę.

No dobra, to był tylko żart :D

:lol: :lol: :lol:

Paszczak000 

Znak zodiaku:
panna

Zaproszone osoby: 54
Wysłany: 2005-04-11, 21:18   

test napisał/a:
Gdy skończyłem opowiadać wszyscy zdziwiliśmy się, że zamiast do Łodzi to zbliżamy się do Poznania.

a ja jadąc na górniak trafiłem do Jambo :)
i pamiętajcie. z retkini 12 dojedzie się do Silver Screena pod warunkiem, że na Kaliskim nie skręci w lewo :lol:

Sosnik 
Mała Mi
ganchos Sośnikos :]

Znak zodiaku:
bliznieta

Wysłany: 2005-04-11, 23:30   

ja jadac do domu wtrafilem na dąbrowe...
ale to zupełnie inna historia :P

~Qrczak 
Muminek
!! HOKAGE !!

Znak zodiaku:
lew

Wysłany: 2005-04-12, 06:57   

Paszczak000 napisał/a:
i pamiętajcie. z retkini 12 dojedzie się do Silver Screena pod warunkiem, że na Kaliskim nie skręci w lewo :lol:

i będziesz to do końca życia wypominał ?? :)

w@rrior 
Bobek

Znak zodiaku:
strzelec

Wysłany: 2005-04-12, 14:50   

LOL ale jestem pipa :( (((((((((((((( Zadzwonilem :( i spieprzylem do kwadratu :( Wogole najpierw wypilem setke rumu :D Noi dzwonie.. reka mis ie trzesie.. mysle sobie (oby jej nie bylo lol) Ale byla... Podnosi sluchawke... "Dziendory czy zastalem moze..." "Tak to ja" a ja aaaaa Nein juz nie zyje :D Paniczny strach co powiedziec dalej.... "Czesc jestem Michal :| .. Chodze z Toba do LO, poznalismy sie.. zobacylismy sie podczas akcji krwiodaczkej usmiechnalem sie [LOL]pamietasz mnie?" "Eeeeeeeee..... E........ EeEeEe.... nie?" oh nein :( "No trudno a moze masz gg to bysmy sobie poklikali :) " Ale powiedzial ze ma kompa w kawalkach :/ no i teraz moje mistrzowstwo kretynstwa "Sluchaj a moze dalabys sie gdzies zaprosic? [LOLOLOLOLOLOL]" Zaczela klopotliwie chrzakac.. LOL jaki debil ze mnie jak moze sie umawiac z gosciem ktorego nawet nie kojarzy, nie zna go i wogole.. moze to jakis pederasta :( Powiedziala ze nie za bardzo czasu teraz bo matura.. "To moze po maturze, jeszcze sie zgadamy".. I zamiast przedluzyc rozmowe to jak debil odlozylem sluchawke LOL co za kretynstwo :( Jestem do chrzanu teraz juz moge o niej zapomniec :(

~Qrczak 
Muminek
!! HOKAGE !!

Znak zodiaku:
lew

Wysłany: 2005-04-12, 15:05   

jak dla mnie zrobiłeś błąd że zadzwoniłeś :) trza było jakoś "przypadkiem" się zetknąć :) nawet np w szkole ^_^ no ale nie martw się będzie dobrze ^_^ dont łory bi hepi

Odpowiedz do tematu