1. Hmm nie wiem, i nie chodzi o moja uczciwosc tylko lenistwo jakby to byl ktos kto mieszka gdzies blisko lub na mojej codziennej trasie pewne tak, a gdybym mial tej osoby specjalnie szukac to watpie
2. nio jak bez dokumentow to napewno bym nie szukal wlasciciela
_________________ Wszystkie napisane posty nie są oświadczeniem ani oficjalnie wypowiedzianymi słowami,
jest to jedynie splot liter w wirtualnej rzeczywistosci i należy to traktować z odpowiednim dystansem
Przypomniała mi się historia mojego kumpla. Poszedł na imprezę domową. Jak to informatyk w plecaku miał laptopa, pendrive aparat cyfrowy, jakiś mp3 player, gumki oraz ibuprom. Zostawił plecak w pokoju, a kiedy wrócił zastał otwarty plecak. Po szybkich oględzinach okazało się, że zniknęła jedna gumka i dwie tabletki ibupromu.
No cóż. Złodziej zabezpieczył się przed dzidziusiem oraz przed przypadkową migreną wybranej kobiety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum