Qrczak, czy Tobie też wyszło coś w rodzaju: "z takimi poglądami to lepiej nie idź na głosowanie" ?
oj nie mnie wyszło PO
swoją drogą niech mi ktoś to wytłumaczy, że co spotykam ludzi (a znam ich dużo wbrew pozorom ) to mówią że PiS to zło itp, itd. więc skąd kurcze takie poparcie dla nich? co sondaż to bardzo blisko PO są. Naprawdę dziwny jest ten świat
Pomógł: 7 razy Wiek: 21 Dołączył: 03 Maj 2006 Posty: 429 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-10-10, 19:57
oj tak, to jest naprawdę zadziwiające... u mnie to samo, prawie nikt się nie przyznaje do głosowania na pis a jednak mają ogromne poparcie... Kaczor nie chce wpuścić obserwatorów... czyżby jakieś oszustwa miały być ?
cale szczęście że nie przejdzie ten numer z głosowaniem internetowym... wtedy były by przekręty:(
a co do samego testu oto moje wyniki:
Platforma Obywatelska - 73%
Pozostałe partie:
* Lewica i Demokraci - 68%
* Polska Partia Pracy - 68%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 63%
* Samoobrona RP - 57%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 48%
* Prawo i Sprawiedliwość - 33%
nawet bojówka rolnicza znalazła się wyżej niż pisiior
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
pytania sa dosc tendencyjne, jezeli ktos wie na kogo glosowac lub na kogo nie chce glosowac to tak bedzie odpowiadal. u mnie wygral LiD, jak zawsze lewica
a ja znam paru uzytkownikow forum ktorzy glosowali 2 lata temu na pis (to sie wybacza) i nadal chca na nich glosowac (co jest niewybaczalne )
_________________ Joining together to take on the world
With our HEAVY METAL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum