Wysłany: 2005-04-08, 22:26 Zakochalem sie w pieknookiej....
Czesc forumowicze ^^ Wbrew pozorom nie jestem tu nowy chociaz rzadko sie udzielam (ale poprawie sie ) Po rozmowie z Paszczersem cos mnie tknelo i pomyslalem ze sie podziele z Wami moim jakze bojnym zyciem nieerotycznym Buahaha... Widzicie.. Po temacie posta moznaby pomyslec ze jestem teraz w wielkiej euforii i przezywam swirowke wraz w napadowym szamotaniem pepka kiedy tylko o Niej mysle... Ino moze i tak jest, ALE... jestem do du** bo nie mam odwagi do niej podejsc (((((((((((((((((((((((((( Zaangazowalem juz pol budy w szpiegostwo i konspiracje Wiem z jakiej jest klasy heh Ba wiem gdzie mieszka :D I co z tego.. Jak i tak nie umiem nic z tym zrobic <beczy> Heh.. No bo hipotetycznie zakladajac... ze bym do niej podszedl... i co dalej...? LOL "Siema siema, tutaj twoj ksiaze " Heh.. Jak znam siebie to spanikowalbym po 10sek i zapanowaloby grobowe milczenie.. Ona na mnie popatrzy.. pomysli... {buahaha co za kreton :D }.. Kurde jakie ona ma sliczne oczka ahh.. Moglbym sie jej przygladac godzinami bez ustanku, tylko dla tych oczu, dla tych dwoch sloneczek, gwiazdeczek, kropelek... .. Chyab sie zakochalem
_________________ Noli me tangere, noli trubare circulos meos!___\\'@®®|0®
ja i dzwonienie.. co ty... pomysl z podejsciem tez odpada... heh pozatym sie kijowo ostrzyglem.. humanistki wola zarosnietych :D:D jakby ona miala neta )) to wtedy byloby fajnie...
kurcze.. dzieki wielkie ze chce Ci sie takiemu menelowi pomagac I dzieki paszczak za to forum i za to ze jestes [i'm gay ] i wogole za wszystko kocham was :*:*:* :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum