Jestem programistą i chcę zrealizowac pewien projekt. Mam problem ze znalezieniem grafika, który pomógłby mi w tworzeniu programu, ponieważ tworzę program całkowicie darmowy i chciałbym , żeby był oparty na licencji GPL. Chciałbym znaleść lub pogadać na temat jak znaleść takiego grafika. Największą rolę odgrywają tutaj multimedia (a najbardziej obrazy i grafiki).
Chcę od razu powiedzieć, że projekt jest wielki oraz ambitny, i potrzebuję osób, które porządnie się za niego wezmą. Nie potrzebuję grafików, którzy nie mają talentu i weny. Osoby zainteresowane, które chcą omowić szczegóły proszę o kontakt: 1755471 lub jabber boroowa@jabber.org
Ehh... Sam mam ten problem. Mało jest dobrych grafików, a jak są to bardzo zajęci
Ja bym Ci proponował przejść się po portalach takich jak kadu.net, osnews.pl i tak dalej i pogadać z tymi co robili bannerki, loga i grafiki. Może oni się skuszą.
I jak tu się nie wkurzyć? Kiedy się ma dobrą myśl, i chce się ją realizować, zawsze są kłopoty. Ale najważniejsze - nie poddawać się. Nie jeden programista open-source'a miał takie problemy i sobie dał radę, to czemu NAM ma się nie udać?
Powodzenia Tobie Paszczaku i wszystkim ludziom dobrej woli w dalszej pracy ^^
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
@Abaddon
Czy możesz coś więcej napisać o projekcie, który chcesz zrealizować. Konkretnie jaka to ma być grafika splash screen, skiny...
@Heruur
Kto daje i odbiera....
Zostawcie Qrczaka w spokoju. Widzieliście ostatnią pracę (Balmera)
przejrzyj deviantarta... może znajdziesz kogoś, kto będzie miał czas i chęci...
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum