jest poj**any
Człowiek stara się dla drugiej osoby, rezygnująć z własnego szczęścia a potem dostaje od niej "nożem w plece". Co to ma być? Czy taka właśnie jest wdzięczność ludzka? Czy na tym świecie panuje materializm, utylitaryzm i całe inne gówno? Patrząc po zachowaniu ludzi zaczynam wątpić w takie ideały jak: miłość, dobro etc. Świat zapada się coraz bardziej.
Ech, moge powiedziec to samo
Jakbys sie nie staral, to albo chodzi o pieniadze, albo o wykorzystanie
No dobra, nie zawsze
Ale w wiekszosci wypadkow niestety tak
Musisz dobrze szukac, a potem, jak znajdziesz, nie okazywac az tak na hop-siup swoich uczuc i tego ze Ci zalezy, bo wtedy wezma Ci wszystko nie zostawiajac ani cienia nadzei
Ale ten siedzacy ludek jest the best
_________________ :serce: Święta chwila ta niechaj święci się, święta moja łza na koszuli Twej, święty taniec mój i gołębia śpiew, święta zwykłość dnia, bo znalazłam Cię...
chyba właśnie postąpiłem hop siup i pognałem za królikiem
ale jak wróciłem domku już nie było.....
JA juz sie nauczylam, ze nie mozna za glosno krzyczec :huh:Coz, niektore osoby odchodza, by dac miejsce nastepnym. Spojrz na to w troche optymistyczniejszych barwach, bo kiedys naprawde musi byc lepiej
_________________ :serce: Święta chwila ta niechaj święci się, święta moja łza na koszuli Twej, święty taniec mój i gołębia śpiew, święta zwykłość dnia, bo znalazłam Cię...
a propo tematu...ludzie sie zmieniają...i w dodatku swiat sie tez zmienia...ja juz wogole nie poznaje tego swiata ..a czasem ludzi ktorych widze i w dodatku tych w ktorych sie obracam..to juz nie jest to co kiedys bylo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum