Wiek: 16 Dołączył: 31 Sie 2005 Posty: 178 Skąd: Mysłowice
Wysłany: 2007-11-27, 15:01 Darmowe itemy
Sposób na zbieranie item-ów <free nokia N92, free xbox 360, free sony psp, free playstation 3, free motorola, free ipod, free apple ipod, free sony ericsson, free LG chocolate, free nintendo wii, free nintendo ds lite, free nokia N91>
jest bajecznie prosty;
1.Wchodzisz na strone http://www.xpango.com?ref=90978812
2.Rejestrujesz się <sign up>
3.Wybierasz sobie upominek jaki chcesz dostać
OD TEJ PORY MOŻESZ ZARABIAĆ PUNKTY
Jest parę sposobów na zarabianie punktów;
<1-4 punkty>Ściągasz sobie darmowy lub nie darmowy program( NP REAL),
<1punkt>Wysyłasz e-maile do swoich znajomych, jak oni wejdą na stronę podana mailu i otrzymają 1 punkt (na przykład za pobranie programu) to ten punkt się podwaja i za jedna osobe dostajesz 1 punkt.
<1punkt>Za opis jak to wspaniale wygrales np psp
Itp.............................
4.Punkty zamieniasz na nagrody !
Zbieram na psp bo jest tani-15 punktów, a mam już 7 punktów.
Ten sposub jest prawdziwy, BO SOMSIAD WYGRAL PSP Base pack W 2 MISIĄCE !!
Ps. Prosze nie pisac że to są dzdury jak tego nie sprawdzicie.
A i prosilbym zebyscie nie zmieniali 'refferal link' w rejestracji.
W koncu nie pisze wam tego bez powodu
A i zezwalam na kopiowanie tego textu:-). po rejestracji se go zkopjujcie i zmiencie link.
Zycze dobrej zabawy i duzo nagrod!!
Koniec
_________________ Pomogłem zaznacz to i dodaj mi punkt
Ech... to ja napiszę tak
- samo zarejestrowanie NIC Wam nie da - trzeba najpierw aktywować własne konto i zarazem zdobyć pierwszego punkta poprzez wykupienie jednej z kilkunastu usług partnerów Xpango. Następnie poleca się znajomym Xpango, którzy robią to samo, czyli rejestrują się na ID, które im się podało i wykupują jedną z usług powiązanych z Xpango.
- bajeczkę, którą napisałeś w pierwszym poście można przeczytać w necie w setkach kopii, opowieści o kolegach i "somsiadach" można poczytać na wielu stronach.
- jak się coś pisze to wypadałoby skorzystać ze słownika języka polskiego... "Somsiad" żondzi
- za darmo to można dostać po twarzy, a i to nie zawsze...
- jak ktoś chce się bawić to proszę bardzo, ale na Waszym miejscu nie napalałbym się na darmowe Xboxy, najnowsze fony itp. Raczej bym się zastanowił czy udostępniać takim firmom swoje dane osobowe i numery kart kredytowych...
Oczywiście wybór nalezy do Was
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum