Wysłany: 2008-05-03, 21:33 Efekt motyla (ang. butterfly effect)
Kilka dni temu obejrzałem film pt. "Efekt motyla". Film był średni ale spowodował u mnie zaciekawienie Teorią Chaosu. Pod wpływem tego zaciekawienia sięgnąłem wczoraj po darmowego e-book'a (fragment) pod takim właśnie tytułem. Prawdę mówiąc szukałem jakichś publikacji elektronicznych na temat router'ów Cisco ale gdy wyszukiwarka znalazła mi kilkadziesiąt darmowych e-book'ów i wśród nich był wspomniany "Efekt motyla" postanowiłem przeczytać kilka zdań z tej książki.
Skończyło się na tym, że przeczytałem całą książkę "jednym tchem" i jeszcze nie mogę dojść do siebie. Teraz już wiem, dlaczego nie dorobiłem się w życiu fortuny i chyba już się nie dorobię
Większość z Was jest w tym wieku, że macie jeszcze szansę osiągnąć sukces w biznesie. Jeśli macie chwilę czasu to sięgnijcie po tą książkę. Darmową próbkę (pierwszych 27 stron) możecie ściągnąć z tego URL-a Efekt motyla (fragment).
Jak ktoś będzie chciał znaleźć w sieci całość to pewnie nie będzie miał z tym większych problemów (o ile umie szukać). Polecam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum