Wysłany: 2004-06-15, 14:15
Ha no to wczoraj znowu sie działo po beznadziejnym meszu włochów (dzięki któremu mogłem się dżemnąć ) Wspaniały występ pogromców Polski czyli Szwedów Mecz był interesujący i trzymał w napięciu do brami numer 2 dla Szwedów. Po strzeleni tej bramki bułgarzy sie podłamali no bo tak na dobrą sprawę to oni powini remisować ale jak wiadomo życie jest niesprawiedliwe
_________________ - Jakie założenie masz
- Proste!! Walczyć i wygrywać
Ha no to wczoraj znowu sie działo po beznadziejnym meszu włochów (dzięki któremu mogłem się dżemnąć ) Wspaniały występ pogromców Polski czyli Szwedów Mecz był interesujący i trzymał w napięciu do brami numer 2 dla Szwedów. Po strzeleni tej bramki bułgarzy sie podłamali no bo tak na dobrą sprawę to oni powini remisować ale jak wiadomo życie jest niesprawiedliwe
Nie zgodze się z Tobą że mecz Włochy Dania był beznadziejny. Owszem nie było bramek ale mnie się mecz podobał A jeśli chodzi o Szwecje .. Farta mieli i tyle
ehh, Łotwa była o krok od sensacji. Wygrywała 1:0 do 72 minuty. Wyrównującą bramkę strzelił Baros, a Heinz strzelił 2 bramke dla Czechów na 5 minut przed końcem rególaminowego czasu gry. Szkoda szkoda, a było by fajnie gdyby Łotysze wygrali
Wysłany: 2004-06-15, 19:29
Byłem pewien że szczęście Łotyszy nie może trwać wiecznie Jak dla mnie należy troche realizmu wprowadzić do tych mistrzostw więc zwycięstwo Czechów jak najbardziej zasłużone
Byłem pewien że szczęście Łotyszy nie może trwać wiecznie Jak dla mnie należy troche realizmu wprowadzić do tych mistrzostw więc zwycięstwo Czechów jak najbardziej zasłużone
Wysłany: 2004-06-21, 18:22
Ale ostatnio sie działo najpierw przeemocjonujący meczyk Holandia Czechy zakończony zasłurzenie zwycięstwem Czechów gdyż był to mecz wielkiej pomyłki fachu trenerskiego. Zmiany przeprowadzane przez trenera Holendrów były zupełnie nie zrozumiałe
Następne bardzo ciekawe widowisko było wczoraj Portugalia Hiszpania. Jak dla mnie wygrana Portugalczyków jest jak najbardziej prawidłowa gdyż była drużyną zdecydowanie lepszą. Zawodnikiem meczu jak dla mnie był Cristiano Ronaldo, jego wspaniałe rajdy były imponujące Ten zawodnik ma przed sobą świetną przyszłośc
wracajac do meczu z Czechami, to gdyby sedzia podyktowal karnego wtedy kiedy trzeba bylo, ewidentny faul na rzut karny, to jestem przekonany w 100%, ze czesi nei wygrali by meczu, a wygrali ten mecz dlatego, ze od zarania dziejow Holadia nei potrafi utrzymac przewagi i jej wykorzystac!!!!!! a nei dlatego ze za***iscie Czechy zaczely grac czy tez dlatego, ze Dick Advocat zmeinil Robbena, poprostu Holendrzy po strzeleniu drugiej bramki zaczeli inaczej grac, a CZesi wykorzystali ta niemoc holendrow, i grali na takim smytm poziomie. Zreszta caly czas graja.
Tutaj moze kilka osob powiedziec, ze sie nie znam, ale ejsli ktos rzeczywiscie uwaznie sledzi poczynania holendrow na przestrzeniu ost 10 lat a nawet wiecej, to wie jak oni graja
No a na koniec to powiem tylko tyle, ze bylbym bardzo szczesliwy gdyby to Oranje zdbyli puchar
no coz, Holandia po raz kolejny odpada w polfinale , wiecie co wam jeszcze pwoiem, nie jestem zly na druzyne przeciwna jakto zawsze bywalo, Portugalczykow tez lubie, no i szczerze mowiac, zasluzenei wygrali mecz, pomimio tego, ze jestem wielkim kibicem Holandii to jednak nie zasluzyla na wygrana a Portugalia zagrala dzis koncertowo, i mam nadzieje, ze wygra wszystko, niech to beda jej mistrzostwa, niech zadowola Eusebio, niech dokonaja tego czego on nie dokonal, niechaj dwaj ostani z najpierw Zlotych potem w Platynowych chlopcow zdobeda puchar, to jest och ost szansa, pewnie wszyscy wiedza o kogo tu chodzi ale przypomne Riu Costa i Figo, eh juz nie z takim entuzjazmem ale cieniem i dlatego malymi lterkami do boju Portugalio
Wysłany: 2004-06-30, 21:27
Bravo Prtugalia bravo
Powim krótko wygrała drużyna lepsza.
Ja ten półfinał określiłem mianem przedwczesnego finału tych mistrzostw, jak dla mnie Portugalia teraz wygra całem mistrzostwa i nareszcie spełni się ta platynowa młodzież
jak mogla wygrac druzyna lepsza skoro na boichu byla tylko jedna druzyna, Portugalia ?!!! oj nie nie nie to nei byl przedwczesny final, przedwczesny final to np moze byc Holandia-Czechy w fazie grupowej, albo cwiercfianl Anglia-Portugalia
Holandia wczoraj przegrala
A w finale wygraja Czechy
_________________ :serce: Święta chwila ta niechaj święci się, święta moja łza na koszuli Twej, święty taniec mój i gołębia śpiew, święta zwykłość dnia, bo znalazłam Cię...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum