Wysłany: 2004-06-04, 20:46 Mistrzostwa Europy !!
He he już sie praktycznie Mistrzostwa Europy w Portugalii zaczynają więc może sie podzielicie drodzy forumowicze waszymi typami na nowego (starego) mistrza starego kontynentu!!
_________________ - Jakie założenie masz
- Proste!! Walczyć i wygrywać
Wysłany: 2004-06-06, 18:21 Re: Mistrzostwa Europy !!
Rider_0 napisał/a:
He he już sie praktycznie Mistrzostwa Europy w Portugalii zaczynają więc może sie podzielicie drodzy forumowicze waszymi typami na nowego (starego) mistrza starego kontynentu!!
nie to żebym się czepiał ale jest tutaj faworyzowanie pewnych drużyn ... Ja uważam że wygra Łotwa
Wysłany: 2004-06-06, 20:22 Re: Mistrzostwa Europy !!
Qrczak napisał/a:
nie to żebym się czepiał ale jest tutaj faworyzowanie pewnych drużyn ... Ja uważam że wygra Łotwa
Nie nie to nie jest faworyzowanie to są raczej faworyci, a nie podałem więcej drużyn bo to by była wielgaśna ankieta. Zawsze jak chcesz to możesz mieć odmienne zdanie i napisać kto jest twoim faworytem w poście
P.S.
Łotwa to jak zdobędzie jednego gola to będzie dla niej święto narodowe
Wysłany: 2004-06-06, 21:37 Re: Mistrzostwa Europy !!
Rider_0 napisał/a:
Qrczak napisał/a:
Nie nie to nie jest faworyzowanie to są raczej faworyci, a nie podałem więcej drużyn bo to by była wielgaśna ankieta. Zawsze jak chcesz to możesz mieć odmienne zdanie i napisać kto jest twoim faworytem w poście
P.S.
Łotwa to jak zdobędzie jednego gola to będzie dla niej święto narodowe
Stary, zobaczysz jak Łotwa da popalić przeciwnikom dla mnie jest to bardzo niedoceniana drużyna narodowa. Jakby nie było zakwalifikowali się do mistrzostw europy więc mają szanse na zdobycie tego trofeum
i prosze bardzo. W dniu otwarcia mistrzostw europy w portugalii mamy wielką niespodzianke Grecja wygrała z Portugalią 2:1 ! W tym meczu Portugalczycy grali źle, było widać że to nie ta sama drużyna co kiedyś. Grecy grali dobrze w obronie, przeprowadzali bardzo ładne akcje. Strzelone 2 bramki (Karagunis '7, Basinas '51) ustawiła cały mecz. Dopiero w końcowych minutach meczu Portugalia się troche obudziła co zaowocowało strzeloną honorową bramką przez C. Ronaldo w 93 minucie. Brawa dla Greków!!!
Wysłany: 2004-06-12, 19:42
Jak narazie to te mistrzostwa zapowiadają się bardzo ciekawie!! Jak już na samym początku takie niespodzianki to tylko czekać i oglądać dalej co bedzie sie działo
Jak narazie to te mistrzostwa zapowiadają się bardzo ciekawie!! Jak już na samym początku takie niespodzianki to tylko czekać i oglądać dalej co bedzie sie działo
Wysłany: 2004-06-13, 11:26
Qrczak napisał/a:
Mecz Hiszpania:Rosja zakończył się wynikiem 1:0 (Veron 60') Niestety nie miałem okazji oglądnąć mecza bo mi jakiś głupek zawracał głowe
Powiem zwięźle trener miał nosa wprowadzając Veron'a a tak poza tym to mecz nie obfitował w drugiej połowie w błyskotliwe akcje więc nie masz się czym martwić Qrczak
Mecz Hiszpania:Rosja zakończył się wynikiem 1:0 (Veron 60') Niestety nie miałem okazji oglądnąć mecza bo mi jakiś głupek zawracał głowe
Powiem zwięźle trener miał nosa wprowadzając Veron'a a tak poza tym to mecz nie obfitował w drugiej połowie w błyskotliwe akcje więc nie masz się czym martwić Qrczak
Wysłany: 2004-06-14, 14:43
Hohoho ale sie wczoraj działo ulala
Najpierw dość słaby mecz Szwajcarów z Chorwatami 0:0. O tym meczu napewno moge powiedzieć jedno najciekawszym momentem była obrona Stiel'a piłki która go już lobnęła. Całkiem śmieszsie to wyglądało A tak poza tym to mecz twardy z dużą ilością żółtych kartoników
Ale to co sie stało w następnym meczu to poprostu poezja. Francja 2:1 Anglia bramki: Frank Lampard 38' (ENG) Zinedine Zidane 91' , 93' (FRA)
Ja na miejscu trenera Erikssona Bramkarza Jams'a to bym poprostu skatował Takie kardynalne błędy nie powinny przydarzyć się bramkarzowi reprezentacji Poprostu szkoda mi klawiatury O niewykorzystanym karnym Beckhama nie bede wspominał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum