No, no... Uważam, że są jedne z najlepszych atramentówek... Ja mam osobiście 840C i nie zamierzam jej wymieniać na te gówna co teraz robią. Skaner, kosiarka, golarka, odkurzacz w jednym. Ja mam oddzielnie drukarę hp i skaner plustek. Jestem full happy
Tak warna stare poczciwe HP dj845c dalej stoi i nawet kupiłem do niej ostatnio tusz BlackPointa bo nie bede kupowac do archaizmu tuszy oryginalnych. Moje HP nie skanuje, nie smaży frytek ani nie serwuje potraw z chińskiej budy ale robi to co drukarka powinna robić - drukuje! Wygląda jak wygląda ale działa:D. Póki co nie widzę potrzeby zmiany drukarki tylko dlatego że to stary model, dla mnie się sprawdza:) jak nastanie jej dzień i odejdzie do krainy wiecznego drukowania to zmienię na coś nowszego. Do drukowania tekstu jest kapitalna nie drukuje 100000str/min ale drukuje . To drukarka z duszą Ma swój tryb pracy . Chociaż co ciekawe mój egzemplarz po włożeniu nowego tuszu wymagał strzału z otwartej reki w obudowę nad zasobnikami żeby zobaczył że zmiana nastąpiła Mimo to i tak lubię tą drukareczkę.
Co do słoika to gromadzę w nim miedziaki, czyt. 1,2 i 5 groszówki, tudzież jakiś bilet MPK Uć, 2 korony duńskie, zużytą bateryjkę od BIOSu, śrubkę, bezpiecznik, kawałek cyny, guzik jakiś, metalową blaszkę, kartę sim z ORANGE'a, kartę sim HEYAH.
Generalnie jest tego dużo Załączam fotkę zawartości
Oo co ciekawe mam też tam 2gr, które kiedyż podłożyłem pod jadący tramwaj linii 46.
Widzę, że temat żyje to odświeżę moje biurko. Drobne zmiany są
1. Główne stanowisko dowodzenia thecamels.org. W tle komputer czyli muszelka.org. Na biurku malutki Asus EEE PC 901 oraz tablet. Po prawej D-LINK oraz dysk zewnętrzny 250 GB jako backup obu serwerów.
2. Na ścianach są najciekawsze rzeczy. Wisi dysk twardy, płyta główna z kartą sieciową, graficzną. Pełen zestaw. Można podłączyć i śmiga. Jest też płyta CD popsuta przez niszczarkę. A na tablicy korkowej różne dziwne rzeczy.
3. Laptop Fuj Siemens. Służy głównie jako serwer dla maszyn wirtualnych i pomoc naukowa dla siostry. Następnie laptop służbowy wpięty na stałe do sieci korporacyjnej poprzez VPNa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum