Czesc. To znowu ja Powiedzcie mi gdzie jest jakas silownia tania, fajna i niedaleko mnie? I jesli wiecie to ile kosztuje. (mieszkam koło politechniki). Taka idealna dla dziewczyny Bo chce troche pochodzic i wypiękniec przed wakacjami a ta silownia ktora mam na wfie to troche niebardzo. Z gory dzieki
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
Wysłany: 2008-03-07, 14:20
Witaj Pati
Akurat się składa, że sam też mam ochotę wypięknić swe ciało, ale to w inny, kierunku, niż ty Ja bynajmniej zamierzam chodzić na Styrską. Jeżeli nic nie zmienili, to oplata dla studenta jest Bodajże 24 zł za miesiąc, zajęcia 2 razy w tygodniu. Ale musiałbym się rozeznać w tym. Natomiast koło Ciebie, to niestety nie wiem zbytnio
Musisz zobaczyć na stronce miasta Łodzi i podzwonić do nich sama...
_________________ Chwytaj Miecz i Komercyjne Oprogramowanie Siecz.
Jezeli chodzi ci o SWFiS na Styrskiej, to akurat tam mam wf. I tam chodze na silownie. I tam ona mi sie nie podoba niby jest silownia dla dziewczyna nie ma rowerka, biezni itp. Same takie na miesnie Obok jest silownia dla facetow, i tam musze powiedziec ze jest duzo wszystkich sprzetow. Takich meskich typowo akurat
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
Wysłany: 2008-03-07, 22:37
Też spojrzałem o tym na WSINF, ale sądziłem, iż to jest za daleko Tak spojrzałem na te ceny i są troszkę za duże, jak za 60 minut. Koło mnie jest jeszcze taka porządnie wyposażona siłownia. Muszę tylko zobaczyć ceny, jakie tam są. Jak znajdę linka to dam go tutaj.
_________________ Chwytaj Miecz i Komercyjne Oprogramowanie Siecz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum