Wysłany: 2004-07-10, 17:55
zone silver jest napewno najatrakcyjniejszy dla oka
1manblue jest mniej efektowny ale zato bardziej przejrzysty.(no i ma takie za***iste logo "paszczak forum" ja cie kręce ale ten grafik jest niesamowity, normalnie nobla mu powinni dać, ja chce zeby zostal adminem u nas na forum!!! Nalezy mu sie! :devil: )
Zdecydowanie jeden z tych dwóch.
_________________ It is better to die for the Emperor than live for yourself.
Kcialam miec SwiftBlue, ale cosio tu nieteges dziala i np. przy ankiecie sie cos spsulo Ale ogolnie styl
Appalachia - jakis taki jasny, nie dla mnie
ArgenBLUE - dziwny
BMan1Blue - to byla moja pierwsza reakcja
Orange - za jasno jak dla mnie
SmileBlue - jasnosc, widze jasnosc
SubSilver - ma u mnie najwiekszego + najprostszy i chyba najlepszy styl
SwiftBlue - spoczko, ale cosio nie dziala jak wyzej pisalam
ZoneSilver - fajniutki, ale ma troche dziwne przyciski
@lles
_________________ :serce: Święta chwila ta niechaj święci się, święta moja łza na koszuli Twej, święty taniec mój i gołębia śpiew, święta zwykłość dnia, bo znalazłam Cię...
SwiftBlue mi działa poprawnie. może czasem trzeba odświeżyć stronkę, żebuy wczytał wszystkie obrazki. A to zaskoczenie B1ManBlue to pozytywne czy negatywne?
Mnie nie bedzie sie kcialo wiecznie odswiezac
A szok byl raczej pozytywny Ladnie tam nawet, ale cos mi nie pasuje
Zreszta ja lubie rzeczy porste, bez przepychu, ale ladne
_________________ :serce: Święta chwila ta niechaj święci się, święta moja łza na koszuli Twej, święty taniec mój i gołębia śpiew, święta zwykłość dnia, bo znalazłam Cię...
W sumie to też może zostać subSilver- chyba jest najbardziej czytelne i wogóle podoba mi sie...- przyzwyczaiłam sie do niego...
A co do BMan1Blue- myślałam, że pomylilam strony jak to zobaczylam... - podoba mi sie
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
Jak dla mnie to subSilver bo sie do niego poprostu przyzwyczaiłem. Jest prosty przejrzysty i wogóle
O, wlasnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum