Wysłany: 2004-08-22, 20:47 Wyczyny Polaków Ateny 2004
Co sądzicie o wyczynach naszych wspaniałych siatkarzy w Atenach?? Ja uważam, że dali taki popis beznadziejnej gry, że aż wstyd...coś nasza reprezentacja szwankuje - no z wyjątkami: Otylki, Gruchały, Kuśnierewicza, Wróbelki:-), Sycz i Kucharskiego...a reszta?? bez komentarza!
_________________ **Trudno tak - razem być nam ze sobą,
Bez siebie nie jest lżej!
Trzeba nam - trzeba dbać o tę miłość!
Nie można stracić jej!Nie można stracić jej!**
KOCHAM CIĘ MARCINKU NAD ŻYCIE!!!
P.S. To ja Solaire - pozdrówki dla WsZyStKiCh forumowiczów!
Wysłany: 2004-08-31, 19:34
Ja powiem inaczej ja osobiscie nie mam sie czego wstydzić jeżeli chodzi o siatkówę mieliśmy dobre momenty i złe (niestety tych drugich było znacznie więcej). Nasi siatkarze zagrali na tyle na ile zostali przygotowani przez trenera Gościniaka. Szkoda że się to skończyło tylko na ćwierćfinale Ale niestety Jak zobaczyłem tylko jak grają na tym turnieju Brazylijczycy to od razu wiedziałem że to właśnie oni wygrają IO. Brawa dla nich no i przede wszystkim dla ich trenera
P.S.
Paszczak nie gadaj w gimie całkiem nieżle grałeś
_________________ - Jakie założenie masz
- Proste!! Walczyć i wygrywać
tak narzekacie a ciekawe czy sami lepiej byście zagrali...
nie przegrali żadnego meczu z zeroma punktami więc chyba sie starali nie?
a to, że przegrali z jakimś krajem nie znaczy, że nie umieją grac- może tamte kraje mają lepsze warunki, dłużej trenują, może sa po prosto lepsi?
a może przyczyniły sie do tego warunki jakie tam były?
stres związany z miejscem, z tym że tyle ludzi
narzekać każdy potrafi...
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
no wiesz Pati, taka jest natura polaka. lubimy patrzeć jak nasi wygrywają, a jak przegrywają to od razu bluzgamy. Aczkolwiek po pierwszym meczu miałem nadzieje że będzie bardzo dobrze. niestety w pozostałych meczach nie grali tak jak z Serbią i Czarnogórą. i dlatego narzekamy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum