Wysłany: 2008-10-13, 11:15 Małe testowanie sklepu
Mam do was małą prośbę. Jeśli możecie to wejdźcie tutaj: http://x-bay.pl i po testujcie trochę. Możecie robić co wam się żywnie podoba. Niedługo otwieramy i zostało tylko przetestować czy wszystko dobrze działa. Wszystko działa w trybie testowym, więc nic się nie martwić, że będzie trzeba za coś płacić
Dla pewności napisze, gdyby ktoś coś zmienił w sklepie to tryb testowy w przelewy 24 działa tak, że pojawia się tylko komunikat na stronie o poprawności transakcji i po naciśnięciu przycisku dalej przechodzi się do sklepu. Co do żagla to w trybie testowym pojawia się alert przy wejściu na stronę z symulatorem kredytu. Gdyby się nie pojawił to radze nie wchodzić dalej
Będę wdzięczny za podanie błędów które uda wam się wychwycić.
_________________ Wiara potrafi czynić cuda. Trzeba tylko mocno wierzyć.
Wysłany: 2008-10-13, 11:57
Spoko Osobiście Ci odpiszę
Nie jestem aż taki głupi, żeby zostawiać w stopce czy gdzieś indziej pozostałości po innym autorze Jestem pracownikiem Tri-Plex i proszę o wychwycenie błędów bo sam nie dam rady obskoczyć całego sklepu. Poza tym, to co działa u mnie u innego już może nie działać, dlatego jak jeszcze mamy czas wole, żeby jakieś szersze grono to potestowało.
Joomla! sie pewnie zainteresuje Z reguly takie strony jak ten tr-iplex poprostu znikaja z netu. Szkoda ze takie sprawy koncza sie ugodami bo moze inni "nie podazali by ta droga"
Wysłany: 2008-10-13, 12:07
Z tego co mnie pamięć nie myli to joomla jest na licencji GNU-GPL więc można ją zmodyfikować tak jak w tym przypadku i zrobić z tym co się żywnie podoba. Tak jak z linux. Jest ogólnie dostępny i każdy może sobie ściągnąć zmodyfikować i sprzedać pod inną nazwą.
to cie myli pamiec mozna zmodyfikowac i w tym wypadku tylko te modyfikacje mozna odsprzedac, nie zas caly skrypt zwlaszcza gdy podpisuja sie jako autor.
spoko, wieczorem powiadomie Joomle! chyba prosciej sie nie da tego sporu rozwiazac? a przy okazji zobaczymy kto ma racje
jesli faktycznie masz racje to od jutra zaczynam opierniczac wsio na allegro. od phpbb bo wordpressa ze mna jako autorem skryptu no bo przeciez kradziez pewnie bedzie legalna, a podawanie sie jako autor jest najzwyklejsza kradzieza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum