Chciałbym zrobić system skórek na jednej stronie www. mam pliki różne pliki graficzne o tych samych nazwach i do każdej przyszłej skórki są tez pliki css. Jak zrobić coś takiego jak jest np. w jPortal że po wybraniu z listy on wczyta odpowiednie pliki graficzne i pliki css z folderów
ja wiem że jPortal jest do d.... hehe dlatego z tego nie korzystam chodzi mi oto że ze galeria zdjęć bo oto chodzi nie może być zrobiona przez jakiś skrypt do tworzenia takich galerii jest napisana w php i zintegrowana z główną stroną która nie korzysta z systemów portalowych CMS. chodzi mi oto żeby w galerii uruchomić system skórek.
tak bedzie najszybciej, z tym ze jak domyslna skorka jest np default/costam.css to jak masz np tresc strony w ktorej ktos napisze default/ w opisie to bedzie to tez zamienione. szanse nikle ze ktos uzyje ale zawsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum