no tak ale jak się zaczyna jakiś temat to się coś na ten temat pisze ...
niby tak, ale można też dać innym się wypowiedziec, po czym samemu wyrazic swoja opinie. to własnie zamierzałem uczynić, jednakze jakis niecny czlowiek wreczyl mi banana (swoja droga dziwne to jest, bo niby banana mam dostac, a nic do mnie nie doszło. myslalem na poczatku, ze dojdzie poczta, ale skad mieliscie miec moj adres?) i nie zdazylem wypowiedziec sie na temat tej "kapeli".
A teraz cos na co wszyscy czekali, po 30 dniach milczenia wreszcie wyraze swoja opinie na temat arki nołegom. teraz nastepuje cos co mialo juz nastapic, ale nie nastapilo i niewiadomo czy nastapi, w koncu zanim sie wypowiem cos moze mnie przykladowo zabic i nigdy nie poznacie mojej opinii na temat tego zespołu. aha arka noego jest do du***.
* nie wiem czy tego słowa mozna uzywac czy nie, bo w koncu nie jest az tak brzydkie jak inne slowa, ktorych nie moge uzywac bo ponownie dostane banana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum