Wiek: 16 Dołączył: 31 Sie 2005 Posty: 178 Skąd: Mysłowice
Wysłany: 2005-09-03, 19:14 Czy podobała wam sie kinowa ekranizacja "Wiedźmina??
Według mnie film Wiedźmin to dno zupałna odwrotność książek które były super
[ Dodano: 2005-09-03, 20:16 ]
Jednak gdyby ekranizacją zajęła sie ekipa odpowiedzialna za "Władce Pierścieni" film byłby światowym. Jednak nie wszystko stracone, ponieważ szykuje sie bardzo dobra gra
Wysłany: 2005-09-03, 19:44
Przeczytaj "Ostatnie życzenie" Sapkowskiego najlepsze są momenty walk oraz początek i koniec książki. I w którejś książce spotkanie Wiedźmina z niejaką Figo w biblotece
_________________ Pomogłem zaznacz to i dodaj mi punkt
Wysłany: 2005-09-03, 20:13
Ja też nie do pierwszej klasy podstawówki bo tam poznałem synka co potrafił przeczytać 150 stron w godzine i on mnie zachęcił ja na razie potraie max przeczytać 75 stron w godzine. A tak poza tym musisz chwycić za jakąś porządną książke np."Władca Pierścieni" albo super serie o Jakubie Wędrowyczu Pilipiuka "Kroniki Jakuba Wędrowycza" , "Czarownik Iwanow",
"Weźmisz czarno kure ..." i "Zagadka Kuby Rozpruwacza". Polecam najbardziej Czarownika i opowiadanie "kocioł" gdzie Jakuba diabli wzięli (dosłownie) i gdzie Jakub rozwala piekło
[ Dodano: 2005-09-03, 21:14 ]
Jeżeli spamowałem to przepraszam
_________________ Pomogłem zaznacz to i dodaj mi punkt
ale wiem ze film jest do kitu bo w sumie polacy go robili a do ukazania fantasy w filmi tak jak to zostaolo zrobione m.in w WP 3 rzeczy... tych samych co napoleon potrzebowal do wygrania wojny
_________________ --==Nie ma to jak życie==--
:>
Peace
Qrczak nie czyta bo nie potrafi. Oglądanie japośnich obrazków skrzywiło oczka i literek nie umie czytac odlewej do prawej tylko góra dół
Książki "Sapka" są fantastyczne. Dużo akcji, seksu, nawet brzydkich słów, humor i inne takie. Wiele ciekawych fragmentów z sagi o Wiedźminie mogę cytować
sory, zgubiłem sens co Paszcza napisał masz racje ogląda się od prawej do lewej, ale jeśli chodzi o czytanie to w japońskim również się pisze od lewej do prawej (w dół też, ale ostatnio japończycy częściej piszą jak europejczycy )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum