Paszczak, co ty tak wypytujesz? Szukasz czy wszyscy zrozumieli przesłanie filmu? A wiem, moze dlatego, ze to pierwszy film, którego ty przesłanie zrozumiałeś
Nawet ciekawy film.
Moja interpretacja (bez wiekszych przemyslen):
Banda drechów spotkała pancura, to chcieli mu wpieprzyć, spotkała ich policja. Złapali pancura i jednego z tych kolesi. Na komisariacie okazało sie, ze sa bracmi po jednym ojcu. No to żeby się upewnić/poznać pogadali ze sobą. Drech skumał, że ten pancur wcale nie jest taki zły, no i w końcu są po jednym ojcu. Więc jak przybiegła reszta drechów, to wybrał najlepsze rozwiązanie: zachowac twarz przed kumplami i jednocześnie sprawić, aby bratu sie nic nie stało. o!
Paszczak, co ty tak wypytujesz? Szukasz czy wszyscy zrozumieli przesłanie filmu? A wiem, moze dlatego, ze to pierwszy film, którego ty przesłanie zrozumiałeś
Raczej to drugie Z reguły oglądam takie filmy gdzie nie trzeba myśleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum