Wysłany: 2005-05-23, 09:27 Gwiezdne wojny: część III - Zemsta Sithów
W trzy lata po straszliwej bitwie na Geonosis
Wielu rycerzy Jedi poległo w Wojnie Klonów
Broniąc upadającej Republiki przed separatystami.
Generał Obi-Wan Kenobi wraz z Bailem Organą
Walczył próbując zakończyć ten bezsensowny konflikt.
Nie podejrzewają oni jednak, że zagrożenie jest bliżej
W samym Galaktycznym Senacie, a Sith
Znalazł się wśród najwyższych władz Republiki.
Małżeństwo Anakina Skywalkera i Padme Amidali
Udało się jak dotąd zachować w tajemnicy.
Nie mieli oni jednak wiele czasu dla siebie
Już niedługo jednak z ich związku narodzą się dzieci,
Które przywrócą pokój w Galaktyce...
Jakie wrażenia co dofilmu? Jak dla mnie to standard... dużo efektów - mało treści. Czuję niedosyt po tym filmie.. wydaje się jakby czegoś tam brakowało.....
nigdy nie lubiłem Zwiezdnych Wojnów... zdecydowanie wole przeroobki ( a te do tej części są liczne i niezłe )
_________________ "And you run and you run to catch up with the sun but it's sinking
Racing around to come up behind you again.
The sun is the same in a relative way but you're older,
Shorter of breath and one day closer to death."
mam zamiar szybko nadrobić zaległości i oglądnąć ten film a jak słyszałem od ludzi to są różne odczucia: jedni mówią że jest zajefajny, drudzy się zawiedli na nim. no ja się przekonam jak lookne
Troszkę się zawiodłem gdy go obejrzałem, spodziewałem się lepszej fabuły ale reżyser wzioł na pierwszy plan efekty specjalne ale jak można było nie obejrzeć w końcu to ostatnia częśc sagi która powstała.
Gdy twórcy filmu przed jej premierą opowiadali że pod koniec sie popłakali to myślałem że film będzie super ale ja jakoś tego nie odczułem no cóż..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum