Czy nawet tuta musicie mówić o krecie z naszej klasy. Przecież on jest takkm , że szkoda literek na niego na tym forum.
A co do bajkowego krecika, to bardzo fajna bajka, może się skusze i dam płyte Paszczakowi.
Czy nawet tuta musicie mówić o krecie z naszej klasy. Przecież on jest takkm , że szkoda literek na niego na tym forum.
A co do bajkowego krecika, to bardzo fajna bajka, może się skusze i dam płyte Paszczakowi.
zdradze wam sekret...a ja płytki nie musze dawać Paszczusiowi aby moja Waness miała "Krecika"
Nie, ale mam:
- Miś Uszatek
- Misiowanki
- Franklin (Żółw)
- Bob Budowniczy
- Strażak Sam
Chyba wszystko
Na Kreciki możemy się wymienić. Ja mam m. in. odcinek jak Krecik odbiera poród. Może Ci się kiedyś przydać...
miałam kilkanaście odcinków krecika ale gdzieś mi płytka wyparowała ktoś sobie poprostu bezczelnie zwinął... bardzo fajna bajka. Ale najbardziej to ja chybalubie Smerfy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum