2005-10-28, godzina ok. 19.00
Hala Anilana
adres: ul. Sobolowa 1
cena biletów: 32 zł w przedsprzedaży, 37 zł w dniu koncertu
przedsprzedaż:
EMPiK – Piotrkowska 81,
Lady Peron, ul.Nowomiejska 1,
CIK – ul. Zamenhofa 1,
ŁDK - ul. Traugutta 18,
sklepy Big Star – ul. Piotrkowska 19 i 114;
Geant – ul. Piłsudskiego 84;
Geant – Al. Włókniarzy 264; ul. Rzgowska 26/28;
M 1 – ul. Brzezińska 27/29;
Galeria Łódzka
Kto idzie?
_________________ Joining together to take on the world
With our HEAVY METAL
Wysłany: 2006-05-22, 05:45
ja tam robiłam z sentymentu m.in. do Myslovitz, T.love i Kulta oraz dla samej imprezy (mijajac szczegol ze Maksa widziałam -.-) jeśli Cie to pocieszy, na Piastonaliach (takie Juvenalia w Opolu) płacą studenci a młodzież ma za darmo. trochę to nie uczciwe, ale nie narzekam w każdym bądź razie przybylam zobaczyłam i zwyciężyłam. o
_________________ Potargana przez czas i przez miejsce...
"Że kiedy patrzę na to jak jest
Już nie przechodzą mnie dreszcze
Już nie brakuje mi powietrza
Już nie wołam jeszcze, jeszcze, jeszcze"
KULcik....hmm.... fajnie by było isc....ale spotkanie starych znajomych mogło by miec zły wpływ na moja psychike (bez komentarza Paszczak i Qrak )
Po tym jak poszłam na koncert HEYa...i wydałam ok 40 zł...nie widziałam nic.... ludu co nie miara....klub makabryczny (Nexus) myślałam, że sie wszystko zawali, a Kasia taka żywa...jakby manekina postawili..... że ja pozostane chyba wśród tych którzy wolą fonie od wizji
Przepraszam, ale qrka jestem nie na czasie => co oznacza ^^ ?
No na Myslovcu tze byłam za 5 zł....bo jakos trzeba było dojechać na kocert......
...ale ja mówie o takim prawdziwym "pełnometrażowym".....
....no nieważne .... ide o punkcie rosy poczytać a żeby nie było, że pisze nie na temat...... moja ulubiona piosenka KULTU to "Do Ani"...ciekawe czy czasem o nią zahaczja na koncertach....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum