Prowadzicie statystyki na www.last.fm ? jesli ktos nie slyszal o tym, to jest to strona rejestrujaca czego sie slucha na kompie. wystarczy sie zarejestrowac i sciagnac plugina do winampa (albo innego playera).
http://www.last.fm/user/paszczak000/ - u mnie wyglada to tak. jesli ktos juz ma tam swoje konto albo bedzie zakladal to tez niech wrzuci linka, moze zlapiemy wspolne muzyczne tematy
Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 392 Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-02-08, 10:38
Kiedyś u kumpla wykryłem ten specyfik. Chciałem sam sobie stworzyć takie cuś, jednak użytkownik Corax już istnieje, nick zajęty, więc stwierdziłem, że spadówa, niech się oni do mnie dostosują, a nie ja do nich!
_________________ My soul is painted like the wings of butterflies
Fairy tales of yesterday, they grow BUT NEVER DIE
I can fly, my friend!
Pomógł: 4 razy Wiek: 21 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 319 Skąd: N 51° E 18°
Wysłany: 2006-03-16, 22:22
Jak chce upublicznic to czego slucham to wlaczam wtyczke do Konnekta o nazwie kPilot2. Wtyczka zmienia moj opis na tytul i wykonawce piosenki. Wtyczka ma wiele fajnych bajerow
Jak chce upublicznic to czego slucham to wlaczam wtyczke do Konnekta o nazwie kPilot2. Wtyczka zmienia moj opis na tytul i wykonawce piosenki. Wtyczka ma wiele fajnych bajerow
Nie tylko konnekt to potrafi Np Kadu też to potrafi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum