po pijaku to mozna ogladac brazylijskie telenowele bo sa wtedy superowe po prostu za***iste,ale nie tak wspanialnie filmy jak ten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
po pijaku to mozna ogladac brazylijskie telenowele bo sa wtedy superowe po prostu za***iste,ale nie tak wspanialnie filmy jak ten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem wiem....hehe znajac zycie to nie obejrze tego film, bo nie bedzie mi sie chcialo..kiedy indziej a po pijaku kiedys wlaczylam sobie TVP1 itd...ale oczywiscie nie bylo juz programu i wsluchiwalam sie w dziek...piiiiiii i zauwazylam ze na 1 i 3 jest taki sam...ale ja jestem chora i tworzylam sobie melodie....
Wysłany: 2005-03-01, 14:08
Hehe moi kumple byli jeszcze lepsi ponieważ zjerali sie i w nocy na kanale Mini max lub fox kid patrzyli na takiego ludka co biega przez całą noc i mu kibicowali w wyscigu do mety
_________________ - Jakie założenie masz
- Proste!! Walczyć i wygrywać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum