Ludziska wczoraj sobie oglądnąłem z kumplem film "Piła" (Saw) i poprostu oniemiałem z zachwytu. Jak dla mnie lepszego filmu jeszcze nie widzałem. On jest poprostu super Trzymał mnie w napięci do samego końca, a kiedy już myślałem że wszystko jest jasne poprstu zaskakiwał mnie Jeżeli oglądaliście film "Siedem" (a na pewno widzieliście bo to był do obejżenia filmu Piła najlepszy film jaki widziałem) to to jest lepsze Jeżeli macie możliwość to idzcie na ten film do kina bo naprawde warto. Acha premiera w kinach Polskich bedzie 24.02.2005.
Nie bede wam opisywał tego filmu poprostu go oglądajcie naprawde warto
_________________ - Jakie założenie masz
- Proste!! Walczyć i wygrywać
[ Dodano: 2005-02-12, 21:04 ]
Mam juz saw na hdd-eku i oglądałem. Zgadzam się z autorem tematu. Film godny obejrzenia . Hmm, rzeczywiście chyba ciekawszy od 'cube'.
Oglądałem kilka dni po 'saw' kontrolerów. Jeżeli nie oglądaliście żadnego z nich to POLECAM obejrzenie ich w tej kolejności:
1) SAW
2) KONTROLL
Jak obejrzycie to pewnie domyślicie się dlaczego polecałem te filmy w tej kolejności .
ja chcialbym film Saw skomentowac tak,w sumei to bedzie cytat z filmy,ktory mi sie zakotwiczyl w pamieci:
"Większość ludzi jest taka niewdzięczna, że żyje. Ale nie ty. Już nie."
no racja,to nie jest ten film,ktory mozna obejrzec bedac minimum na kacu,az szkoda bylo by tak postapic,to normalnie profanajcja tego wspanialego filmu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum