Jako ze moje maleństwo kochane ma dzisiaj swoje świeto chciałam sciągną jej ulubioną piosenke...tylko problem w tym ze nie wiem jaki jest tytuł...opisze wam teledysk...wiec na teledysku animowanym jest mały zielony krokodylek ...piosenka jest chyba w jezyku niemieckim..i refren jest mniej wiecej tak" sznapi, sznapi, sznapi..."pomocy...jak ktos wie o co mi chodzi i mozliwe ze ma ta pioseneczke to poprosze na maila...zmijka6@poczta.onet.pl
Jestem małym krokodylkiem i mam następujący problem: jest mnóstwo wersji mojej piosenki.
Jedna z nich jest do ściągnięcia tutaj.
Ale to jest jakaś makabryczna przeróbka
Bardziej polecałbym taką wersję.
Ale najlepiej to wejdź sobie na tą stronę, w lewym górnym rogu rozwiń listę pod napisem Search songs/albums: i zamiast Artist wybierz Album/Song name a w okienko wpisz Schnappi i kliknij na klawiszu Search. Znajdzie Ci kilka dsyłaczy do plików .mp3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum