dorzuciłabym CKOD NOT Agressiva[Not to zlepek CKOD i Agressivy;p] Pogodno z takich tego Coma Normalsi Akurat
Zabili mi zółwia[świetna nazwaXD] Orkiestra dni naszych [nio ogolnie szantowe to na pewno ktoś mogłby więcej powymieniać] KOmbajn do zbierania kur po wioskach Los Trabantos [oni nagrali przeróbke hryzantem] Happysad przemyk nosowska ONA analog anna maria jopek [ach ten jazzik] magda umer hunter hurt kaczmarski [polski bard narodowy] lao che LStadt[łódzka grupa nowa dość,] gechuta możdzer leszek [pianino, ach:P] Pudelsi TLove Telewizor w ogole to tak wymieniane na pewno wiele pominęłam starałam sie nie powtarzać ale pewnie mi nie wyszło polska muza jak każda inna rozwija się w każdym gatunku coś znajdziemy z tych wypisanych to też jest taka mieszanka niezłaXD oj bo tak wypisywałam co mi się przypomni:P
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 57 Skąd: z właściwego miejsca ;D
Wysłany: 2008-05-23, 21:31
Myslovitz przede wszystkim u mnie :} Kiedyś T.Love, obecnie mniej. No też troszkę Coma. Słuchałam kiedyś Just 5 ale byłam młoda i głupia i na szczęście z takiej muzyki wyrosłam xD
Jeszcze Varius Manx i Big Cyc
_________________ Umrzeć to nie sztuka, sztuką jest żyć, arcydziełem nie zejść na psy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum