Już jest. ROCKY VI, światowa premiera 20 grudnia 2006 (w Polsce chyba dopiero w marcu). Ów fakt zainspirował mnie do założenia takiego wątku. Ciekaw jestem Waszej opini dotyczącej tego przedsięwzięcia. Sylwek ma już swoje lata, jednak zdecydował się na Rocky'ego VI i Rambo IV (premiera w kwietniu). Podobno mają to być ostatnie dwa filmy Sly, po których przejdzie na emeryturę. Jednak dlaczego właśnie Rocky i Rambo?
Te dwie serie przyniosły mu największą sławę. Jak można przedstawić te dwie postacie mając na karku 60 lat? Czy to odcinanie kuponów, odgrzewanie starego kotleta, aby wyciągnąć z ludzi ile się da pieniędzy? Nie dowiemy się nie oglądając tych filmów, ale jak uważacie?
obejrzeć napewno obejrzę, ale nie spodziewam się czegoś niesłychanego ... dla mnie już 5 była mocno naciągana i powinna cała seria skończyć się na 4
RAMBO nie widziałem nawet trailera więc narazie się na ten temat nie wypowiem
Rambo to nie moj gust ale wszystkie serie Rocky mi sie podobaly. Hehe na jednej nawet sie popłakałam ( nie pamietam na ktorej) a co ja uczuciowa dziewcynka jestem Nie wiem czemu tak mi się podobały, po prostu. Szkoda tylko, że do nas zawsze wszystko tak pozno dociera Ale trzeba cieszyc sie ze chociaz nie omija
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum