A kto z Was grał w nowego NFS U2? Ja gralem i moge powiedziec ze mi sie podoba. W ogole lubie nfs'y ale nie podoba mi sie w nich prostota sterowania tymi samochodami.
W sumie to najbardzie podoba mi sie NFS ostatnio U gralem czekam na U2. Byl tez HP dlugi i fajny. Collin itp tez sa ciekawe tylko ze czasami za dlugo sie jedzie. A poza tym LOTUS zadzi
Mi tez sie podoba NFSU2. Jednak prawda: rajdówka to rajdówka. W nfs'ach to sie troche łatwo jeździ bo się prawie tylko śmiga do przodu. Mi się nie podoba to że jak wchodzisz w zakręt to możesz przy***lić w ścianę i tak wychodzi szybciej niż jakbyś zwolnił i normalnie pokonał ten zakręt. A tak to walniesz w ścianę i prujesz dalej...
NFSU2 to rzeczywiście na początku fajna gierka jednak pod koniec wszystkie wyścigi są "na jedno kopyto", do tego przeciwnicy nawet na najwyższym levelu nie są zbyt wymagający i robi się trochę nudno. Poza tym fizyka zdeżeń pozstawia wiele do życzenia.
Ciekawostka: Rodzice Paszczaka lubili grać w Road Race. Jedyna wada - wgrywało się to z magnetofonu 20 minut. Ale jak się udało wczytać i uruchomić to Paszczak mógł sobie płakać z głodu albo z powodu mokrej pieluchy a oni nie odrywali się od joystick'ów. Podobnie było z River Raid (ale to już nie były wyścigi). Z powodu tych gier często mnie odwiedzali - miałem Atari 65XE
No a kila lat później (1989 r.) to już był PC XT i zupełnie inna jakość... Test Drive powalał na kolana grfiką CGA w rozdzielczości 320x200. No i policja goniła za wykroczenia
Mam do dzisiaj Test Drive i Test Drive II (druga wersja to już prawie 3D ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum