Witam
Co możecie polecić do kupienia parze, która niedługo będzie obchodziła 20 rocznicę ślubu. Ja nie mam pomysłu. Pomocy Coś konkretnego, sensownego, ale nie drogiego.
Wiek: 20 Dołączyła: 20 Mar 2006 Posty: 33 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2006-03-20, 21:07
To już gorzej.
Ja sama nie wiem co kupować rodzicom, więc mogę ci jedynie współczuć.
To może coś sentymentalnego?
Kup jakąś super elegancką i szykowną ramkę i wsadź tam ich zdjęcie ślubne. Do tego kartka ze wzruszającymi życzeniami i bukiet róż.
ja bym moim jakąś romantyczną kolacje załtwiła. w miłym miejscu żeby sobie sami pobyli. Jak nie masz kasy możesz im taką kolację samemu zrobić i wyjść z domu;-) na długo...:p
_________________ Wszystkie napisane posty nie są oświadczeniem ani oficjalnie wypowiedzianymi słowami,
jest to jedynie splot liter w wirtualnej rzeczywistosci i należy to traktować z odpowiednim dystansem
prezent na 20 rocznice.... jedni mówią o zdjęciu, inni o kolacji ..... ale apropo tej pary którą masz na myśli żaden z tych pomysłów ich nie zadowoli. Można tu rozważać prezenty na czyjes urodziny, imieniny...ale żeby wymyślić prezent na 20 rocznice trzeba znać tych ludzi ich gusta i historie...to co razem przeżyli..... jeżeli to ma być prezent specjalny od osoby bliskiej im osoby.... to ona najlepiej powinna wiedziec co im dać.... inni moga dać kwiatka, bukiecik.....coś niezobowiązującego
I co Ty się pytasz nas wogóle jak Ty taką kobiete-Skarba masz?! Wstyd!
_________________ Wszystkie napisane posty nie są oświadczeniem ani oficjalnie wypowiedzianymi słowami,
jest to jedynie splot liter w wirtualnej rzeczywistosci i należy to traktować z odpowiednim dystansem
Na miejscu Paszczaka kupiłabym takie drzewko,(można kupić w sklepe fotograficznym) gdzie wkłada się małe zdjęcie z członków rodziny (twarze) i do tego bukiet kwiatów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum