film dokumentalny - Zachowania Lwów:
Samica walczy o swoje terytorium używając siły. Najczęściej walczy z drógą samicą. Gdy samica wywalczy także samca zjada go w całościa na końcu wypluwa jego niestrawne kości. Samica przez to staje się gruba i szczęśliwa.
Zbieżność przypadków niezamieżona
zazdrosne? to nie zazdrosć tylko jak ktoś mi wmawia że Kamcio jest jego własnością.... to chce mi sie tylko śmiać Lolitko śmieszna jesteś
Kione tak trzymaj...Kamill jest twoim facetem i komus cos sie w głuwce powaliło...witam...ale juz wiem ze nie bede przepadała za twoja osoba...heh...a moj bart Kamil sam najlepiej wie czyim jest facetem a z tego co mi wiadomo to napewno NIE NALEZY DO CIEBIE...pewna Madzia z pieknymi długimy włoskami...go oczarowała...i mozna powiedziec ze jest tylko jej...chciałabys chciała, hahahahaha...Kami a ty co n8e odezwiesz sie...
_________________ ...:::.. Look into my eyes–you will see what you mean to me ...:::..
Lolitka:-)) [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-01, 21:09
Oj te wasze bzdurne gadanie. Kamil jest mój. Zawsze był. Od dawna był mój i będzie. Wiele nas łączy. Wiele wspaniałcyh chwil przeżyliśmy na bramce. Ja go kocham a on mnie. On mi kiedyś zrobił stronę i ja go pokochałam wtedy. Kione. Jesteś bezczelnba, że tak piszesz. Jakbyś go kochała to być była zazdrosna. Jak dla mnie jesteś putsa i chcesz mnie tylko wkurzyc. pozatym niepodoba mi się to, ze ktroś mi blokuje dostęp do forum. Kamilku. Zrób cos z tym
Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2005-07-01, 21:18
Lolitka:-)) napisał/a:
Oj te wasze bzdurne gadanie. Kamil jest mój. Zawsze był. Od dawna był mój i będzie. Wiele nas łączy. Wiele wspaniałcyh chwil przeżyliśmy na bramce. Ja go kocham a on mnie. On mi kiedyś zrobił stronę i ja go pokochałam wtedy. Kione. Jesteś bezczelnba, że tak piszesz. Jakbyś go kochała to być była zazdrosna. Jak dla mnie jesteś putsa i chcesz mnie tylko wkurzyc. pozatym niepodoba mi się to, ze ktroś mi blokuje dostęp do forum. Kamilku. Zrób cos z tym
dziewczyne opanuj się. nie dociera do ciebie? Kamil cie nie kocha i mysle, ze naprawde nie kochal nigdy. w sumie nie, nie mysle- ja to wiem. zrobil ci strone i wtedy go pokochalas? to wiesz ile osob go powinno kochac? ktos ci blokuje dostep do forum? hehe pomysl kto moze to zrobic.
i przestan obrazac Magde- bo wylecisz. wszystko dobre- ale z umiarem.
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
słuchajcie ludzie, mówie to do wszystkich, prosze o spokój. A jeśli chodzi o Lolitke... jak już mówiłem, znam wszystkie dziewczyny Kamila (czyli w tym wypadku Kione ) a Ciebie nie znam. I proszę na tym moim poście zakończyć rozmowe kogo kocha Kamil a kogo nie. Jeśli się nie dostosujecie zamykam temat
Qrczak daj spokuj w końcu coś się dzieje Uwielbiam patrzeć na takie jatki
BTW. Pascza ty normalnie kiedyś harem założysz za te storny Gorzej że klientami są też faceci :lol::lol:
_________________ "... Out of the silent planet We are...."
"Of all the things I`ve lost I miss my mind the most"
Jaka Ty żałosna jesteś....weź porzadny rozped i pier****lnij sie głowa w piersza lepsza napotkana sciane ktos cię blokuje ...ah jaka szkoda... Kto jest bezczelnym ten jest...nieźle sie usmiałam dzieki za poprawe humoru
_________________ ...:::.. Look into my eyes–you will see what you mean to me ...:::..
Lolitka:-)) [Usunięty]
Wysłany: 2005-07-02, 20:06
To Ty jesteś śmieszna. Tak wiem. On każdemu pomagał, ale to ja go pierwsza pokochałam i chcę dać mu coś w zamian za tę pomoc!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum