Ehh.... Odblokowałem Cię na prośbę Kione.
Lola. Jau. Daj sobie luzu torszkę. Sprawa jest prosta. Nawet Ty to załapiesz.
Ja kocham Kione.
Kione kocha mnie. (mnie to odmienione ja, czyli to ta sama osoba)
Ty kochasz mnie.
Ja nie kocham Ciebie (Ciebie znaczy Lolitkę etc)
Przekalkuluj to sobie a potem zrób to co zawsze radziłem w takich sytuacjach. Powieś się
...uważasz że ja jestem pusta ? a kto wyznaje miłość komuś kogo nigdy osobiście nie poznał? widać nie znasz znaczenia tego słowa..... dla Ciebie to tylko pust dźwięk.... może kiedys do niego dorośniesz.... wiesz... nie jestem zazdrosna z prostego powodu.... taki mały smark jak ty nie zagraża mi nawet w 0,00000000000000(dużo zer)000000000000000000000001 % ale wiesz co..gratuluje uporu
Jestem uparta bo go kocham i zrobię dla Niego wszystko. A Ty umiesz tylko się śmiać.. I myślisz, że Tym mu zaimponujesz? Hahahaha..... Ja wiem co to miłość i dlatego szukałam Kamila od dawna po tym jak mnie zostawił na bramcesms. Ja go kocham a Ty jesteś jakaś putsa lala co sobie wmawia, że Go kocha. Jak dla mnie to Ty jesteś śmieszna. Skoro tak mówisz, że Go kochasz to czemu nic nie robisz? Jesteś taka pewna a może Ci na Nim nie zależy?
Ale coś widzę że nie słuchasz nawet co do Ciebie Kamil mówi... myśle że wytłumaczył to dokładnie. No ale widać było to zbyt skomplikowane abyś to zrozumiała
Proponuje założyć jakiś oddzielny topic do tej kłótni miłosnej bo to jest naprawde off-topicowe
lolitko...więc....hihihi... wierz mi że potrafie dużo więcej niż śmiać się i nie musze sie starać o względy Kamila.... bo to faceci maja starać sie o względy dziewczyn dzisiaj np. zabrał mnie w fajne miejsce gdzie spędziliśmy kilka..... .... radosnych godzinek Ty nigdy nie zaznasz szczęścia..... chociaż może.... (ciach)
// Zmienione przez Qrczaka
(troche przesadziłaś Kione )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum