Mykam na kolonię zuchową do totalnej wiochy jaką jest Lucień i na szczęście tylko na 22 dni, ponadto zapowiadają się ciekawe (bardzo hmmm....) wakacje w Kanzas...
to moze kogos poznasz w Kanzasie ? oj nie martw sie przeciez we Wrzesinu do LO idziesz i tam to juz napewno kogos wychaszycz, a wlasnie do jakiego LO mykasz ?
dlaczego zly wybor ? moze nie bedzie wcale tak zle, tam napewno kogos poznasz zapomnisz o poprzednim gosciu (BTW jak mial na imie jesli wolno ?), bedzie Sehr Gut
Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2004-06-30, 14:00
mermen napisał/a:
dlaczego zly wybor ? moze nie bedzie wcale tak zle, tam napewno kogos poznasz zapomnisz o poprzednim gosciu (BTW jak mial na imie jesli wolno ?), bedzie Sehr Gut
jesli go kochala, tak latwo o nim nie zapomni ...
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
Imię miał na literkę K; a nad szkołą po prostu długo myślałam i nie potrafiłam dokonać wyboru, stąd nadal nie jestem przekonana czy ten jest dobry; nawet nie mam zamiaru zapominać o tamtym facecie (bo jest sympatyczny i ogólnie... nie będę się tu rozpisywać, bo nie ma po co)
Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2004-06-30, 14:09
niezapominajka napisał/a:
Imię miał na literkę K; a nad szkołą po prostu długo myślałam i nie potrafiłam dokonać wyboru, stąd nadal nie jestem przekonana czy ten jest dobry; nawet nie mam zamiaru zapominać o tamtym facecie (bo jest sympatyczny i ogólnie... nie będę się tu rozpisywać, bo nie ma po co)
Głowa do góry
Może jeszcze wszystko sie ułoży?
A jeśli nie.. - wiem, że to trudne, ale musisz zacząć wszystko od nowa..
Kiedyś napewno zjawi sie ktoś z kim będziesz tak samo szczęśliwa...
A co do szkoły- jeśli wybrałaś akurat tą to napewno wybór był dobry
Trzymaj sie
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
eh wiem jak jest ciezko zapomniec (niestety kiedys mi sie to przytrafilo), ale najprosciej to starac sie o tym nie myslec, zajac sie poprostu czyms innym
No jak ja kiedys mialam taki naglowek na GG, to sie polowa moich kumpli oburzyla
A Ty pomysl... Czy to uczucie ma sens? Nie! Dlatego postaraj sie o Nim zapomniec i znajdz sobie mezczyzne, ktory pokocha Cie taka, jaka jestes i bedziecie razem bardzo szczesliwi!
3maj sie cieplo
_________________ :serce: Święta chwila ta niechaj święci się, święta moja łza na koszuli Twej, święty taniec mój i gołębia śpiew, święta zwykłość dnia, bo znalazłam Cię...
Hmmmm 1 LO im. Kopernika, to chyba nie był najlepszy wybór no ale jakoś wytrzymam trzy lata
boze! czy ty tez trafiłas na szkołe dla morderców komórek wątroby? ludzi cienia? 100 lat samotności? czy wszystkie pierwsze licea kopernika sa takie same? naznaczone?
_________________ Teraz podnieś mnie nocą i okiem cyklonu
i pozwól mi podążać z tobą
Do spokoju myśli i niczego do buntowania się przeciw
pazy Gość
Wysłany: 2004-11-29, 15:21
kocha inna?
niech kocha...
przyjdzie i twoja kolej..może nie zaraz, może nie jutro ale kiedyś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum