_________________ Wszystkie napisane posty nie są oświadczeniem ani oficjalnie wypowiedzianymi słowami,
jest to jedynie splot liter w wirtualnej rzeczywistosci i należy to traktować z odpowiednim dystansem
Myślę, że powinieneś o to zapytać twórcę bieżącego wątku (przeczytaj pierwszy post).
Moim zdaniem (ale mogę się mylić) autor chciał sprawdzić, ile zdołamy "naklikać" przez miesiąc. Jak na razie to raczej mało
Wiek: 22 Dołączył: 12 Paź 2005 Posty: 324 Skąd: From the shadow...
Wysłany: 2007-03-06, 23:17
9,50
_________________ "Ludzie, którzy prą naprzód, nie bojąc się cierpienia, wyczerpania, upokorzenia i odrzucenia - stają się mistrzami.." Neil Strauss, "The Game"
Ps. Można wyciąć kilkanaście lub dziesiąt postów w środku ale dobrze jest postować kwoty bo automatycznie przypomina to innym żeby kliknąć kiedy sprawdzają nowe posty. Tak np jest ze mną:)
_________________ Wszystkie napisane posty nie są oświadczeniem ani oficjalnie wypowiedzianymi słowami,
jest to jedynie splot liter w wirtualnej rzeczywistosci i należy to traktować z odpowiednim dystansem
Dobre uczynki robi się dla innych, z potrzeby serca, a nie żeby się pochwalić..... ja klikam często, ale po co to pisać na forum?? jakaś nowa forma rozrywki? ale jak Was to nakręca i dzięki temu klikacie to niech wam będzie... ale nie zapomnijcie kliknąć na stronie...przed napisaniem posta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum