Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2006-06-13, 19:54 Praca.
Rok temu byl taki temat. Teraz jest znowu..
Znowu szukam pracy..
Mam 2 miesiacew wolne, w sumie jak chce to moge miec 3 i chce przez ten czas popracowac zarobic troche. Szukam u siebie po roznych barach hurtowniach i innych takich. Nawet w rolniku bylam wzieli telefon w kilku miejscach ale kto wie co oni z nim zrobili jak wyszlysmy za drzwi (aha, bo tej pracy szukaja 2 piekne dziewczyny ) No wiec tutaj moja prosba- jakbyscie slyszeli cos o jakiejs pracy w moich okolicach (w lodzi nie bo to za daleko i za drogo zeby codziennie dojezdzac) albo jesli macie jakies pomysly gdzie moge jeszcze szukac bo ja pomyslow juz nie mam- to poprosze.
A i jeszcze jedno. Moze macie jakis znajomych nad morzem/ w gorach ktorzy maja jakis pensjonat bar czy cos (nadzieja..) ktorzy by kogos szukali na wakacje- to ja poprosze bardzo o namiary.
Ja sie nie poddam dopoki nie znajde. za biedna jestem
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
Pati, jedź do Władysławowa albo do Jastrzębiej Góry i na 100% dostaniesz pracę od ręki.
W zeszłym roku w czerwcu było mnóstwo ogłoszeń w prasie, w lokalnym radiu (Radio Kaszebe) i na wszystkich płotach. Parę dni temu to samo mówili w radiu, że na sezon potrzeba dużo młodych ludzi do pracy nad morzem i nie ma chętnych.
Ja sie załapałem w firmie na informatyka :
Bede psuł siec i robil czary mary zeby program ksiegowo-magazynowy dzialal po sieci
Ciekawe kiedy polegne. Maja jakis dziwny router - duzo sie musze jeszcze nauczyc...
BTW: bo na kase bede sie umawial jutro albo na czwartek - ile wolac? mysle se 10-15zł/h ... Bo z dojazdem dlugim.
sorki za offtopa
a zeby bylo z tematem: a za granice wyjazd odpada?
Ja sie załapałem w firmie na informatyka :
Bede psuł siec i robil czary mary zeby program ksiegowo-magazynowy dzialal po sieci
Ciekawe kiedy polegne. Maja jakis dziwny router - duzo sie musze jeszcze nauczyc...
BTW: bo na kase bede sie umawial jutro albo na czwartek - ile wolac? mysle se 10-15zł/h ... Bo z dojazdem dlugim.
sorki za offtopa
a zeby bylo z tematem: a za granice wyjazd odpada?
wg jakies ustawy pierdu pierdu patrz google koszty dojazdy pokrywa pracodawca
_________________ --==Nie ma to jak życie==--
:>
Peace
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum