To już jest temat skończony....zadzwoniłem wczoraj do niej, a ona rzuciła słuchawką Najbardziej boli mnie jednak to, że mówiła mi, że mnie kocha, a okazało się to nieprawdą
To już jest temat skończony....zadzwoniłem wczoraj do niej, a ona rzuciła słuchawką Najbardziej boli mnie jednak to, że mówiła mi, że mnie kocha, a okazało się to nieprawdą
w takim razie bardzo dobrze że rzuciła słuchawką, możesz teraz spokojnie o niej zapomnieć i olać. Młody jesteś więc na pewno znajdziesz lepszą dziewczyne, bo ona nie jest warta zachodu
Typowe.... Nie łam się. Znajdzie się inna. One potrafią tylko kłamać.
...
Podchody poziom przedszkolny ale w sumie miałam podobnie ok 3 lata temu Powiedziałam kiedyś dość..... poszłam na sylwestra poznałam mojego obecnego chłopaka.... i od roku jesteśmy zaręczeni Trzeba czasem przemyśleć to co się dzieje wokół nas, zamiast żyć złudzeniami.... Obudź się, przestań śnić..bądź ponad to. Ja zyskałam podwójnie : poznałam przyszłego męża, a przez to, że wybaczyłam tamtej osobie bardzo wiele i przestałam bezsensownie o nią walczyć to zyskałam najlepszego przyjaciela, ponieważ nasze relacje zmieniły kierunek...
e, chociaż Ci niczego nie obiecywała, nie byliście razem etc Powiem ci na swoim przykładzie, gdzie panna koło 5 rano po mojej studniówce stwierdziła, ze mnie nie kocha i że mam spadać. Pomijając całkowicie fakt tego jak na tej zachowywała się przed i w trakcie studniówki (podpowiem - jak normalna "druga połówka"). I łamanie się to nahgorsze co można robić, bo nie prowadzi to do niczego, tylko do kolejnych konfliktów, jakiś bog wie skąd wziętych wniosków. Po prostu - nie to nie, jeśli lat masz tyle co podałeś w profilu, to uwierz mi... miłości wakacyjne (na obozie poznana chyba była...) są fajne, jeśli pozostają tylko wakacyjne
Pomogła: 10 razy Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2004 Posty: 1282 Skąd: Zduńska Wola/Łódź
Wysłany: 2007-02-21, 16:50
Paszczak000 napisał/a:
Typowe.... Nie łam się. Znajdzie się inna. One potrafią tylko kłamać.
obraziles mnie. i nie tylko mnie.
rzucila sluchawka? durne zachowanie. daruj ją sobie.
chociaz latwo jest mowic.. bo jesli sie kocha.. mi sie udalo odejsc dopiero po roku prób od osoby ktora kochalam.. jestes w lepszej sytuacji- nie jestes z nia. wiec zapomnij..
_________________ 29.01.1985 - 24.11.2006 Na zawsze w pamięci.. [']
choć raz kogos posłuchałem i postanowiłem z tym skończyć. Zeby bylo śmieszniej, najpierw mi wypominała, że nie dzwoniłem, a teraz odwrotne, że dzwoniłem
No bo to jest tak, że my faceci to jak mówimy tak to tak. Proste i logiczne. Umysł kobiety jest bardziej rozbudowany w kierunku abstrakcji. Być może ich logika opiera się na nieoznaczoności Wernera Heisenberga.
Kod:
Zasada nieoznaczoności (zasada nieokreśloności) mówi, że niepewność zawsze będzie częścią każdego przewidywania dokonanego przez naukę. Postęp może ją tylko zmniejszać aż do pewnej granicy. Nieoznaczoność nigdy nie będzie równa zeru. Dla niektórych problemów nie da się dokładnie wyliczyć, co się stanie w przyszłości.
Nigdy nie wiesz co się stanie w przyszłości
Zawsze może być tak jak mówi kione, lub jeszcze gorzej jakby to wspomniał Qrczak. Pewnie samo się rozwiąże. Czas leczy rany mówił Kochanowski. Chyba miał rację
szkoda że post bo bym Cie wysłała na pożądną impreze. spotkaj sie z przyjaciółmi- śmiej... świat jest taki piękny. Dlaczego tak podła osoba jak ona ma Ci psuć jego obraz?
_________________ Wszystkie napisane posty nie są oświadczeniem ani oficjalnie wypowiedzianymi słowami,
jest to jedynie splot liter w wirtualnej rzeczywistosci i należy to traktować z odpowiednim dystansem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum