no wiec ( wiem wiem , od wiec sie nie zaczyna ) tak jak w temacie, pojawila sie u mnie mozliwosc zmiany neostrady na NETIE. Bylbym zdecydowany na NETIE , ale kompletnie nie mam pojecia o tym czego sie spodziewac, nei ma ktos z Was netu wlasnie stamtad? Chodzi mi o kwestie ze sie tak wyraze techniczne, czyli co ile i gdzie kosztuje odpada, to znalazlem bardziej interesuje mnie czy czasem nie jest tak ze netu czesciej nie ma niz jest
jeśli jeszcze nie podjołeś decyzji może moja wypowiedź Ci się przyda..
Więc... mam kumpla zmienił sobie właśnie neo na net24 i co.... czeka już 3ci tydzień a internetu wciąż brak... jednym słowem jak narazie zrobili go w balona a czas przełączenia usługi trwa baardzo długo... niektórym się udało i operacja przejścia na net24 trwała szybko lecz w przypadku mojego kumpla tak nie było.
Jeśli masz zamiar zmienić łącze to licz się z tym że możesz mieć długą przerwe w dostawie internetu
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum