Projekt rainbowa trudnymi siłami skończył robić tabelki. Teraz przyszedł czas na napisanie jakiegoś menu do obsług tego wszystkiego. Pierwsza wersja skryptu:
md5thecamels.org_v1.0.tar.gz
Jednocześnie hashe już się łamią:
Kod:
cryptanalysis time: 0.76 s
4182016 bytes read, disk access time: 0.03 s
searching for 206 hashes...
plaintext of 169d77d7688d6b2d8564d4406133460f is *******
cryptanalysis time: 0.72 s
Windowsa? Eeee.... Yy.... Że jak?
To ma działać tak, że podajesz hash a jakiś serwer (z zasady jest na uniksie/linuksie) zaczyna szukać hasha w SQLu a jak nie ma to łamie. I to będzie stało u mnie. A skrypt daję bo może ktoś coś zmieni i polepszy
Windowsa? Eeee.... Yy.... Że jak?
To ma działać tak, że podajesz hash a jakiś serwer (z zasady jest na uniksie/linuksie) zaczyna szukać hasha w SQLu a jak nie ma to łamie. I to będzie stało u mnie. A skrypt daję bo może ktoś coś zmieni i polepszy
Juz nie wazne poprostu mi sie nie chcialo robic enter enter enter
ale teraz to juz przezzszlosc
_________________ --==Nie ma to jak życie==--
:>
Peace
Changelog:
+ poprawienie jednego bledu z wyswietlaniem hashy zakolejkowanych
+ dodanie systemu obslugujacego platnosci allpay
+ mozliwosc podania maila zglaszajacego hash do lamania
+ poprawiono strukture bazy SQL
Paszczak Podziwiam ten skrypt a najbardziej podoba mi sie statystyka tego skryptu ;O nie sadzilem ze to tak dobrze dziala :O az z ciekawosci chyba mandrive zaraz zainstaluje...
to... jest... h4x0rstwo w najczystszej postaci o,O
<zaczyna naprawdę poważnie zastanawiać się czy czasem nie zmienić wszystkich swoich haseł na dłuższe i bardziej skomplikowane, ot tak na wszelki wypadek>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum