Może ktoś słyszał/oglądał?
Na Hyperze leciało było.
Opowiada to o przygodach dwóch braci Elriców(To ich nazwiska xD)
Oni są alchemikami. Na klaśniecie dłoni potrafią stworzyć barierę cokolwiek.
Generalnie proponuje obejrzeć gdy ktoś tego nie zrobił.
To moje ulubione anime.
_________________ Because we are master of Haaaaaaaaaaaardcore
tak bardzo nie podobało mi sie zakonczenie serialu ( może dlatego, że moje oglądanie byłooooooo bardzo rozciągniete w czasie.... dzieki pewnej osobie ) a film obejrzałam chwile po ostatnim odcinku serialu, wiec dobiłam sie jeszcze bardziej.......
Ogólnie FMA serial tak ( bez ostatniego odcinka ) film NIE !!!!!
Najpierw mówiłem o serialu a później o filmie xD
No film nie był jakiś wybitny.
Ale serial całkiem fajny(oglądałem od 5 odcinka).
Nie wiem wciągnąłem się w tą Anime
ehh... FMA to, FMA tamto... zacznijcie ogladac bardziej ambitne tytuly np: Higurashi no Naku Koroni, Kimi Ga Nozomu Ein czy Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto... ostatnio mam jakas awersje do FMA... ale fakt faktem, przydaloby sie zakonczyc ta historie... raz na zawsze... ale filmem, nie serialem.
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
tak bardzo nie podobało mi sie zakonczenie serialu ( może dlatego, że moje oglądanie byłooooooo bardzo rozciągniete w czasie.... dzieki pewnej osobie )
no tak, najlepiej jest zwalać na innych
w sumie zakończenie ogólnie nie było takie złe (mogło być lepiej, ale przeważnie jest tak że zakończenia nie spełniają naszych oczekiwań )
PS: Heruur: na te 2 pierwsze tytuły to chyba dla Henzo za wcześnie co ?
a no ale fakt faktem tytuły faktycznie ambitne godne polecenia
Qrczak jestem Hanzo (to irytujące kiedy ktoś mówi na ciebie hen - kura )
Nawet wole nie pytać co w tych serialach jest xD (Pewnie się biją, albo co gorsza krew jest o.0)
Dla mnie serial/film musi być prosty i przyjemny(Anime of korz. Filmy normalne lepiej jak są zawiłe).
ehh... FMA to, FMA tamto... zacznijcie ogladac bardziej ambitne tytuly np: Higurashi no Naku Koroni, Kimi Ga Nozomu Ein czy Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto... ostatnio mam jakas awersje do FMA... ale fakt faktem, przydaloby sie zakonczyc ta historie... raz na zawsze... ale filmem, nie serialem.
PS: Heruur: na te 2 pierwsze tytuły to chyba dla Henzo za wcześnie co ?
a no ale fakt faktem tytuły faktycznie ambitne godne polecenia
wiesz... ja polecam osoba ktore chca zobaczyc co to anime i z czym to sie je Full Metal Panic wraz z Fumoffu... a jezeli Hanzo wciagnol sie po obejrzeniu FMA to tylko lepiej, wiec moge mu z czystym sumieniem polecic tamte tytuly ktore sa perelkami w swojej klasie - wedlug mnie (z miejsca pomijam wszystkie tytuly pokemono podobne czy Yu-Gi-cos-tam-dalej), a wiec:
Higurashi no Naku Koroni - horror, psychologiczny
Kimi Ga Nozomu Eien - dramat, romans
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto - przygodowy, historyczny, shounen
i dodam jeszcze do listy:
Monster - sensacja, kryminal
Great Teacher Onizuka - komedia, slice of life, schoolkids
Neon Genesis Evangelion - fantasy - kalsyka
mysle, ze po obejrzeniu tych tytulow kolega okreslil by sie w czym gustuje, a w czym nie...
jest to mozliwe tylko dlatego ze zaczol od FMA i to go wkrecilo... stal sie Spritem a nie pragnieniem
...Hanzo w razie czego sluze pomoca w doborze tytulow i nie tylko
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
Odgrzebuje stary temat ale jakoś tak sobie pomyślałam że warto. Nie oglądałam tego filmu ale czytałam mangę (tzn chyba z 7 tomów) i mi się całkiem podobało. Może lepiej się to po prostu czyta niż ogląda - polecam mangę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum