Opening z last Exile wykonuje Cloud Age Symphony i faktycznie jest orginalny ^^
Jednak teraz ostatnio bardzo mi sie podoba:
- opening z Kanon 2006 - nie mam pojecia kto spiewa i jak sie piosnka zwie
- opening z Kannozaki no Miko - Agony wyk. KOTOKO
- i znowu Suzuka opening
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
Opening z last Exile wykonuje Cloud Age Symphony i faktycznie jest orginalny ^^
ale tutaj była mowa o endingu ale też fajny jest opening
Heruur napisał/a:
Jednak teraz ostatnio bardzo mi sie podoba:
- opening z Kanon 2006 - nie mam pojecia kto spiewa i jak sie piosnka zwie
- opening z Kannozaki no Miko - Agony wyk. KOTOKO
- i znowu Suzuka opening
ano również niezgorsze piosnki opening z Kanon to "Last regrets" - Ayana
ale fajny jest też ending "Kaze no Tadori Tsuku Basho" również Ayany
Zgodnie z wiki (o tutaj) jest to Hearts Grow pt. Yura yura,
ale cokolwiek tak nazwanego pobiorę, zamiast tego utworu jest jakiś japoński metal (a nawet całkiem niezły).
_________________ My soul is painted like the wings of butterflies
Fairy tales of yesterday, they grow BUT NEVER DIE
I can fly, my friend!
Wysłany: 2007-05-31, 18:07
Widzę tu sporo dobrej muzyczki
Mi się podobały utwory z serii DBZ oraz DB GT, szczególnie te z pojedynków. Otwarcia DB to z GT było niezłe, jednak zagraniczne wersje miały o wiele ciekawsze
Generał Daimos miał też całkiem muzyczkę, jak na pierwsze anime, które widziałem w moim życiu.
Teknoman też nie miał złej.Widziałem całą serię
_________________ Chwytaj Miecz i Komercyjne Oprogramowanie Siecz.
OST'y z serii DB mozna przemilczec... ale faktem jest ze opening z DB GT bardzo wpada w ucho...
jak chcesz posluchac naprawde dobrej muzyki z bogata melodia(nie to co teraz slyszymy codziennie w radiu, telewizji) przelsuchaj OST'y z Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
OST z NGE może być ale nie powala... z Ghost in the shell lepszy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum