Wysłany: 2005-10-18, 22:44 Najlepsze melodia/piosenka z Anime
Trudno jest wybrac wiec podam pare:
1. opening z Shingetsutan Tsukihime
2. op 2 z Bleacha - D-Tecnolife
3. voices silently sing - insert song from Tsubasa Chronicle
4. Fields of Hope - insert song from Gundam Seed Destiny
5. A Song Of Storm And Fire - insert song from Tsubasa Chronicle
i jeszce pare ale teraz nie pamietam tytulow, ale te 5 ostatnio najbardziej mi sie podoba. w szczegolnosci polecam opening z Shingetsutan Tsukihime gdyz jest zrobiony rewelacyjnie.
ano znam wszystkie dobre piosenki dobre zwłaszcza z tych wymienionych UVERworld - D-tecnolife
Teraz aktualnie Bleach starcil - nowy op i ed ktory nie przypadl mi zbytnio do gustu w szczegolnosci piosenki ale coz moze sie to mieni jak wyslucham cale - ale watpie.
miec to ma napewno teraz po tym jak Rukija zostala "zawieszona", bo aby stac sie "pogromca" (no zapomnialem jak oni siebie zwa w soul society ) hollolow sam musial pokonac go w sobie przeciez.
Widze ze temat zaczyna troche zbaczac z kursu wiec trzeba by go wyprostowac XDXD
Fav anime song - Forever Love - X-Japan, X the movie
Driver's Dream - L'arc en Ciel, GTO
Shizuku - don't know who , GTO
not anime - X - X-Japan
Art of Life - X-Japan
All the rest - X-Japan XD
jako ze mam slaba pamiec do tytulow to wypowiedz pana powzej odwierciedla moje zdanie dodam tyko ze gto jest super potriewrdza to plakat a3 na moi biorku (z czolowki ja idzie z sprayem ) no to tyle sie pochwalilem
a dodam jeszcze tak oglnie co warto posluchac wg. mnie cale soudtracki
AKira - taki chill trance
Kowboy bebob -intro (potehą no poprostu supert )
macross ma super
Escaflowne
Lain
X
to takie lepsz
GITS - making of cyborg bo ja lubie chill out
to taki aperitiv do
Rurouni Kenshin OAV soundtrack no to jest juz szok
the war of the last Wolves - moj ulubiony
_________________ --==Nie ma to jak życie==--
:>
Peace
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum