Wiec tak ostatnio mam klopot ze znalezieniem jakiegos sensownego tytulu anime, przegladanie bazy anime news network w kolejnosci alfabetycznej czy anidb.info po gatunkach juz mi sie powoli nudzi wiec moze znacie jakies tytuly godne uwagi w stylu Bleach, Fate/Stay Night, Ragnarok, Rahxephone czy Hellsing?
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
po pierwsze polecam One Piece <- zajefajna sprawa, przy każdym odcinku można się zlać ze śmiechu conajmniej 20 razy
dobre jest Death Note, ale mało podobne do wymienionych przez Ciebie tytułów
fajne jest Code Geass (troche mechów tam jest )
Eureka 7 też niezgorsza (romansik + mechy)
fajne wydaje się być Pumpkin Scissors
a z podobnego do Fate fajne jest Kiba
z podobnego do ragnaroka to of kors seria .Hack//Sign i .Hack//Roots (Roots troche słabszy ale nadal się da oglądnąć, były też inne hacki ale moim zdaniem nie warte czasu )
jakby co to większość z nich mam jeśli nie w całości to prawie w całości (z racji tego że większość nadal wychodzi:) )
One Piece ...no właśnie... miałam to kiedyś luknąć, ale widziałam kawałek wersji niemieckiej i ogół ( kreska plus- jakby to ująć - postacie) jakoś mi nie podpasowała Ale skoro Qurak się oferujesz To Cię niebawem odwiedzę
....Hack//Sign - nie podobał mi się...a mechy niestety tez do mnie nie przemawiają
ale jak natraficie na coś fajnego to wiecie gdzie mieszkam
po pierwsze polecam One Piece <- zajefajna sprawa, przy każdym odcinku można się zlać ze śmiechu conajmniej 20 razy
dobre jest Death Note, ale mało podobne do wymienionych przez Ciebie tytułów
fajne jest Code Geass (troche mechów tam jest )
Eureka 7 też niezgorsza (romansik + mechy)
fajne wydaje się być Pumpkin Scissors
a z podobnego do Fate fajne jest Kiba
z podobnego do ragnaroka to of kors seria .Hack//Sign i .Hack//Roots (Roots troche słabszy ale nadal się da oglądnąć, były też inne hacki ale moim zdaniem nie warte czasu )
jakby co to większość z nich mam jeśli nie w całości to prawie w całości (z racji tego że większość nadal wychodzi:) )
one pieca ogladam jak sie uzbiera z 30 epkow nowych;)
Death Note czekam na zakonczenie aby hurtem obejrzec - zagrywka taktyczna^_^
Code Grass - nie znam wiec sprawdze co to
Pumkina hmm slyszalem ale jakos mnie nie drgnelo w jego strone, ale lookne tez
Eureka obejrzana z miech temu
Kiba - no tak do k jeszcze nie doszedlem na ANN
hack signa widzialem juz oczywiscie a roota no coz lepiej bys ie stalo jak bym go nie obejrzal - wedlu mnie najgorsza seria z hackow i w dodatku urwany watek w hmm polowie albo wczesniej.
kione napisał/a:
ale jak natraficie na coś fajnego to wiecie gdzie mieszkam
tak tak wiemy,...ale zaraz zaraz... przeciez to osoba chcaca pozyczyc powinna sie pofatygowac a nie chcaca dac do pozyczenia
_________________ And, the people shall deliver the wicked, unto your divine judgment, where their sins shall be weighed, and balanced, with all that is just, and true!
Napisałam przecież, że może się pofatyguję do Qura A gdzie Ty mieszkasz to nie wiem wiec jedyne co moge to wysłać do Ciebie mego posłannika ( )
napewno sie ucieszy zreszta juz sie cieszysz... prawda Paszczak
ps mam dobre książki do botaniki, będziesz mógł odpowiednio zadbać o kaktusa
buahahaha
dobra powrocmy na watek glowny tego tematu czyli anime
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum