Mam problem z tlenem czasem robi mi sie tak, że moge czytać wiadomości jak ktos do mnie pisze, ale jak ja tej osobie - i komukolwiek z listy- chce odpowiedziec to do niej moja odp nie dociera:( zestartowałam kompa kilka razy, jeszcze wiecej tlena i nic...przeszła jakas fala przez mojego kompa tzn mam Xp on przwrócił styl wina 98 i wszystko działa...ciezko to wytłumaczyć....ale czy komus cos podobnego sie dzieje?? bo ja nie wiem co z tym zorbic i co zawiniło..
A ta sytuacja występowała na GG czy na Tlenie. Nie pytam o komunikator a o sieć. Bo może być tak, że to była wina serwera tlenu, który przyblokował wysyłanie wiadomości, ze względu na zbyt duży ruch.
Może też tak być, że została nałożona blokada przez samą sieć Gadu - Gadu. Z tego co kojarzę to blokują oni konto na jakiś czas jeśli wyśle się więcej niż 100 wiadomości na minutę. Blokada ta została założona ponieważ wiele robotów SPAMowało przez GG. Wiem, że np Infobot przez tę blokadę miał kłopoty.
Być może to nie była wina komputera czy aplikacji, ale samych sieci.
paszczus, nie 100 wiadomosci a 100 zapytan. inwigilator (wtyka do gg) wydawala takich zapytan tyle co juzerow co pare minut (chyba byla mozliwosc skonfigurowania nawet). poza tym dochodza zapytania aplikacji o liste userow etc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum